Coördinator Technische Dienst

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
  • Vakgebied Management

Dit is de rol

 Ben jij technisch onderlegd en een echte people manager? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Coördinator Technische Dienst heb je een veelzijdige rol. Zo heb jij de dagelijkse leiding over monteurs, terrein-wasplaatsmedewerkers en het kantoor personeel van de technische dienst. Boels is een internationale orgnaisatie en in Sittard is de grootste technische dienst van Boels. Op dit terrein staan op dit moment zo’n 1100 machines. Kortom; jouw werkzaamheden vinden plaats in het hart van de organisatie!

 

Je stuurt de monteurs aan en begeleidt het proces totdat de situatie naar tevredenheid van de (interne) klant is opgelost. Ondertussen ben je ook het eerste aanspreekpunt voor alle operationele issues van onze monteurs, en je bewaakt de voortgang van de lopende processen op de afdeling. Naast de operationele kant krijg je energie van het verbeteren van de processen en het efficiënter maken van de technische dienst. Met analytisch vermogen kijk je naar de geplande tijd voor werkzaamheden en de daadwerkelijk uitgevoerde werktijd en ziet kansen om dit te verbeteren. Zo maak je de technische dienst iedere dag weer beter.

 

Daarnaast ben je contactpersoon voor diverse leveranciers en andere afdelingen binnen Boels. Hierbij valt te denken aan de depots maar ook onze afdeling Fleet, Used Sales etc. Ook het goedkeuren/beoordelen van inkooporders en facturen behoren tot jouw werkzaamheden. Op de technische dienst staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom ga jij je ook bezig houden met VCA, BHV en ISO50001 en werkplaatsinspecties.

 

We zijn op zoek naar een echte people manager die ook technisch sterk is. Jij bent verantwoordelijk voor de bezetting van het personeel. Jij maakt de planning voor je monteurs en regelt administratieve taken rondom het personeel. Hierbij valt te denken aan urenverdeling, vakantieplanning, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Maar ook als er nieuw personeel nodig is, ben jij betrokken bij de werving en selectie. Ook het begeleiden van stagiaires/BBL’ers/BOL’ers behoren tot jouw werkzaamheden.


Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 27 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Dit team bestaat uit area monteurs, monteurs technische dienst, terreinmedewerkers, kantoor medewerkers en een aantal BBL/BOL studenten. Er heerst een prettige, informele sfeer onder de collega’s.

Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Proactief, gestructureerd, zelfstandig en accuraat; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Coördinator Technische Dienst de beste te worden bij Boels, heb je:

  • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor administratie en techniek. Je weet waar je over praat wanneer je contact hebt met de monteurs
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol; je hebt ervaring het operationeel aansturen van mensen
  • Je bent leergierig, maakt je snel nieuwe dingen eigen en streeft naar het verbeteren van processen binnen je dagelijkse werkzaamheden

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Coördinator Technische Dienst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat past bij jou en de functie
  • 25 verlofdagen per jaar
  • Woon-werk regeling richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

Boelseye!

Is deze vacature van Coördinator Technische Dienst in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via