Facilitair Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Facilitair Coördinator bij Boels in Sittard! Ben jij een ster in het opstellen van beleid en adviezen en ben je daarnaast financieel en commercieel sterk onderlegd? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Facilitair Coördinator in Sittard ben je heel allround aan het werk. Van het schrijven van beleid en adviezen tot aan de ondersteuning van de uitvoering van deze adviezen; jij houdt je ermee bezig! Eén van de gebieden waar jij beleid voor gaat schrijven vanuit deze rol is de inkoop van gas en elektra voor alle Boels locaties in heel Europa vanuit Sittard. Jij gaat de contracten aan met leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van rapportages over het verbruik, kosten en zorg je voor adviezen voor beheer en besparing.

Vanuit je verantwoordelijkheid voor energie ben je ook betrokken bij openingen van nieuwe locaties en bij de integratie van onvernames. Daarnaast hoort het ondersteunen van collega’s bij de inrichting van andere facilitaire diensten, de tweedelijns opvolging van servicedesk meldingen en de uitvoering van diverse projecten tot jouw takenpakket. In deze rol heb je veel contact met de andere afdelnigen binnen Boels. Hierbij valt te denken aan de afdelingen Vastgoed, IT, Fleet etc.


Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 10 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. De helft hiervan is facilitair medewerker en je hebt 4 collega’s in dezelfde rol als jijzelf. Je rapporteert aan de Manager Operations Support. Het betreft hier een leuk jong team dat graag samen gaat lunchen in de kantine en in de pauzes geregeld samen een stukje gaat wandelen. De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Boels medewerkers in hun dagelijks werk. Hierbij valt te denken aan het reactief beheer en onderhoud van alle gebouwen en terreinen, maar ook aan de levering van verschillende diensten en producten als schoonmaak, afvalbeheer en bedrijfskleding in alle landen waar Boels Rental actief is. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Organisatorisch sterk, analytisch, pragmatisch en organisatiesensitief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Facilitair Coördinator de beste te worden bij Boels, heb je:

 • HBO Facilitair / Bedrijfskundig / Financieel / Vastgoed
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving en kennis van de energiemarkt, relevante regelgeving en ISO50001 en ervaring met verbruiksanalyses
 • Beheersing van verschillende pakketten (o.a. TOPdesk, SAP, MS Office)
 • Uitstekende taalbeheersing Nederlands, Duits en Engels. Frans is een pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Facilitair Coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van Facilitair Coördinator in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via