E-learning Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van E-learning Specialist bij Boels in Sittard! Heb jij ervaring met het produceren van e-learnings en interactieve content? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als E-learning Specialist ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van een E-learning omgeving(en) binnen Boels Rental. Jij gaat je bezig houden met het produceren van e-learnings met interactieve content (van filmpjes tot aan interviews of animaties) op het gebied van Boels systemen en procedures, product kennis, intruductie voor nieuwe medewerkers, management, development etc. Binnen Boels werken we met een blended learning approach, waarbij een e-learning meestal een onderdeel is van een learning journey en deze gecombineerd wordt met webinars, literatuur, classroom etc. Je zult dus altijd nauw samenwerken met de andere collega’s uit het Learning & Development team om een dergelijke learning journey op te zetten. De informatie en inhoud die wordt gebruikt in een e-learning haal je actief op binnen je eigen team of in de business. Samen met de andere Learning & Development Specialisten vertaal je dit naar een didactische e-learning en rol je deze vervolgens uit naar de doelgroep. In deze projecten neem je steeds een leidende rol richting interne en externe specialisten die nodig zijn voor het succesvol voltooien van het gewenste eindresultaat/project. Daarnaast ben je contactpersoon voor de leveranciers van de E-learning omgeving(en), signaleer je eventueel knelpunten en hou jij je bezig met mogelijke verbeteringen.

Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste collega’s die al langere tijd bij Boels werken. In dit team wordt er graag een grapje gemaakt maar werkt men ook heel hard! Omdat er op een projectmatige manier wordt gewerkt, ben je van elkaar afhankelijk en zodoende wordt er een hoop informatie gedeeld en veel samengewerkt. Het team werkt vanuit Sittard maar het werkveld is internationaal (Nederland, Duitsland, België, Engeland, Polen, Tjeschië en Oostenrijk). Meer weten over Boels? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Om als E-learning Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • HBO Werk- en denkniveau
 • Ervaring op het gebied van multi-media en e-learning
 • Kennis van grafische vormgeving en standaarden (zelf ontwikkelen van grafische bestanden is een pré)
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse, Engelse in woord en geschrift (Duits is een pré)
 • Het is een pré als je ervaring hebt met ANewSpring


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als  E-learning Specialist , dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van  E-learning Specialist  in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via