Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Lager middelbaar onderwijs
 • Standplaats Hoevelaken, De Beek 16
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels Traffic Service in Hoevelaken! Vind jij het interessant om aan verschillende machines onderhoud te verrichten? Heb jij interesse in de techniek? En ben jij op zoek naar een hecht team waar jij onderdeel van uit kan maken?  Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur ben jij vanuit de werkplaats te Hoevelaken, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan onze tekstkarren, vrachtwagens en andere specialistische machines. Boels Traffic Service is namelijk gespecialiseerd in de verhuur van outdoor mobiele informatievoorzieningen die worden ingezet bij evenementen & festivals, maar ook als informatie bedoeld voor de automobilist langs de snelweg.


Als monteur is geen dag hetzelfde, vanuit een prachtige en moderne werkplaats te Hoevelaken werk jij, in teamverband én zelfstandig, aan diverse projecten. Het is de bedoeling dat al onze machines optimaal werken, dus gebeurt het dat jij de elektronica van de LED borden dient na te kijken. Mocht er iets niet optimaal werken is het de bedoeling dat jij dit verhelpt. Een dag later kan het gebeuren dat jij aan het sleutelen bent aan een vrachtwagen, bezig bent met een autolaadkraan of juist op pad bent om storingen ter plaatse te verhelpen.

Omdat bij Boels Traffic het werk bij onze klanten niet na 17.00 uur stopt heb jij te maken met het draaien van storingsdiensten, net als jouw collega’s heb jij 1 vaste avond per week én 1 weekend per maand storingsdienst. Mocht jij, sporadisch, opgeroepen worden zal jij ter plaatse storingen dienen te verhelpen.  Kortom; als monteur is geen dag hetzelfde, hierin wordt jij ondersteund door het hechte team te Hoevelaken!

Het oranje team
Je komt te werken in Hoevelaken binnen een team dat bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Jij bent onderdeel van een positief en hecht team dat veel met elkaar optrekt. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar altijd helpen. Check hier ons verhaal.  


Kom bij de Boels-familie
Rijbewijs B en flexibel; jij hebt én bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond;
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s, dit is een pré;
 • Kennis en ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek is een pré;
 • Een hands- on mentaliteit; storingsdiensten op regelmatige basis is geen probleem


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Hoevelaken;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
​​​​​​​
Is deze vacature van monteur in Hoevelaken een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?  

 
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via