Financieel Medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
  • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Jouw rol
Als financieel medewerker ben jij samen met jouw collega’s in Sittard verantwoordelijk voor het voeren van de administratie, de uitvoering van de verschillende treasury taken, het opstellen van maand- en kwartaalrapportages en het complete jaarrekeningtraject van alle Boels entiteiten. Je werkdag als accounting employee is gevuld met het verwerken van bankafschriften en het controleren en beheren van de balansrekeningen. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen debiteuren, crediteuren en de verhuurfilialen. Binnen de complexe omgeving van een multinational is het jouw uitdaging om alle activiteiten steeds tijdig en juist af te ronden waarbij je de vrijheid hebt om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te delen. Je voert een deel van de boekhouding middels het boeken en verwerken van bankafschriften in SAP. Je neemt initiatief om processen te verbeteren en draagt daarmee bij aan de verdere digitale transformatie van de afdeling.
Boels heeft begin 2020 een grote overname (Cramo) gedaan en staat nu aan het begin van de financiële integratie. In deze rol heb je een belangrijke bijdragen aan de verdere integratie en ligt je focus op de landen Duitsland en Oostenrijk.

Het oranje team en jij
Je komt thuis op de dynamische afdeling Accounting in Sittard in een team van ongeveer 16 collega’s. Iedereen in het team heeft een eigen specialisatie. Jullie delen een passie voor Finance en Excel en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.  Dit zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen veel van elkaar kan leren.
 Wat wij vragen van jou.
•    Je Hebt een HBO werk en denk niveau en aan afgeronde opleiding in de financiële richting;
•    Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
•    Je hebt een uitstekende kennis van Excel en het hebben van ervaring met SAP is een pré;
•    Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal.

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Financieel Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast investeren in jouw ontwikkeling zodat je kennis en vaardigheden up-to-date blijven bieden wij:

  • Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring bedraagt het maandsalaris tussen  € 2000 en € 2800  bruto op basis van een fulltime werkweek;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn o.a pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard;
  • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren;
  • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van Financieel Medewerker in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij via mail: Mascha.Brouwers@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via