Accounting Employee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Accounting Employee bij Boels in Sittard! Heb jij affiniteit met cijfers en gaat je bloed sneller stromen van het oplossen van problemen en zorgen dat alles klopt?Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als Accounting Employee ben jij samen met jouw collega’s in Sittard verantwoordelijk voor het voeren van de administratie, de uitvoering van de verschillende treasury taken, het opstellen van maand- en kwartaalrapportage, en het complete jaarrekeningtraject van alle Boels entiteiten. Je werkdag als accounting employee is gevuld met het verwerken van bankafschriften, controleren en beheren van balansrekeningen en het bedenken en doorvoeren van procesverbeteringen. Je neemt initiatief om processen te verbeteren en draagt daarmee bij aan de verdere digitale transformatie van de afdeling

Ook het beheren en controleren van diverse balansrekeningen hoort tot het werkpakket. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen debiteuren, crediteuren en de verhuurfilialen, hierdoor ben jij de spin in het web want op de afdeling accounting komt alles samen. Binnen de complexe omgeving van een multinational is het jouw uitdaging om alle activiteiten steeds tijdig en juist af te ronden waarbij je de vrijheid hebt om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te delen. Je voert een deel van de boekhouding middels het boeken en verwerken van bankafschriften in SAP

Boels heeft begin 2020 een grote overname (Cramo) gedaan en staat nu aan het begin van de financiële integratie. In deze rol ga jij je in het bijzonder bezighouden met de landen Duitsland en Oostenrijk.

Het oranje team en jij
Je komt thuis op de dynamische afdeling Accounting in Sittard in een team van ongeveer 16 collega’s. Iedereen in het team heeft een eigen specialisatie. Jullie delen een passie voor Finance en IT en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.  Dit zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen veel van elkaar kan leren.

 Jij past binnen dit team als:

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO of HBO diploma met een financiële achtergrond
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een uitstekende kennis van Excel en het hebben van ervaring met SAP is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal.
 • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je zoekt pro-actief steeds naar mogelijkheden om efficiënter te werken of bestaande procedures te verbeteren.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Accounting Employee, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!
Is deze vacature van Accounting Employee in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via