Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Geleen, Kampstraat 80
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van senior accountmanager bij Boels in Geleen! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En is het genereren van new business geen probleem voor jou? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als accountmanager in Geleen! Je komt te werken bij Boels Industrial. Dit is een gespecialiseerde tak die zich voornamelijk richt op de petrochemische en industriële industrie. Oftewel, je komt op super gave locaties waar je anders nooit zou komen. Denk bijvoorbeeld aan Chemelot. Verder is het van belang dat je veel aandacht besteedt aan jouw lokaal netwerk en acquisitie waarbij je ook de competenties bezit om grote tenders en complexe salestrajecten te managen. Hiervoor is het belangrijk dat je sociaal goed onderlegd bent en samenwerking voorop staat. Jij hebt een afspraak met Leon, hij is manager van een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van plastic korrels. Hij heeft een spoedklus en heeft daarvoor lichtmasten en hoogwerkers nodig. Doordat jij vaak met je team overlegt, weet jij meteen wie de juiste personen zijn om hiervoor in te zetten en jij zorgt er dan ook voor dat de volgende dag alles klaar staat voor Leon.

Deze spoedklussen zijn super gaaf, maar je gaat ook klanten bezoeken en ieder bezoek is ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in de regio van Geleen is het voor jou geen probleem om in deze regio te reizen en als jij ook nog eens ervaring hebt binnen de verhuurbranche / petrochemie / industrie en de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen, dan ben jij diegene die wij zoeken! Heb je dit nog niet? No worries, wij begeleiden je graag.

Wat maakt deze functie leuk volgens Bart:
Het binnenhalen van een leuke verhuurdeal of groot project, maar ook het oplossen van uitdagingen bij een klant samen met de rest van je team.

Het oranje team
Je komt in Geleen te werken binnen een team van ongeveer 6 collega’s! Het is een gevarieerd team waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 3 - 5 jaar relevante ervaring, wij zijn op zoek naar een senior accountmanager
 • Er geen problemen mee om met je ‘schoenen in de klei’ te staan
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn en je energie krijgt van cross-selling!
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Flexibele werktijden
 • Een laptop, telefoon en een auto om je werk goed te kunnen uitvoeren in de omgeving van Geleen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in Geleen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via