Montagemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Houten; Site Accommodation
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop

Zet jij onze locatie in Houten op scherp? Als montagemedewerker kom je te werken op de afdeling unitverhuur en ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van onze units voor onze klanten. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. Als jij van ‘Lego-in-het-groot’ houdt kun jij hier je hart ophalen!

 

De focus van je werk als montagemedewerker ligt bij het verbouwen van onze units, iedere unit vraagt om een andere aanpassing. Er dienen bijvoorbeeld wanden verwijderd te worden maar er moeten ook keukenblokjes worden ingebouwd, deuren opnieuw worden afgehangen, lichte loodgieterswerkzaamheden zoals het vervangen van een kraan en het vernieuwen van een sifon maar ook lichte elektrawerkzaamheden zoals het vervangen van lampen en stopcontacten. Omdat de units klant specifiek worden gemaakt door jou als montagemedewerker is geen unit, maar ook geen dag hetzelfde.

 

Als jij klaar bent met de unit waar jij verantwoordelijk voor bent, wordt deze nagekeken. Na goedkeuring worden de units door onze chauffeurs opgehaald en naar de klant gebracht. Op locatie ben jij, samen met de collega’s, verantwoordelijk voor het afmonteren. Natuurlijk zog jij ervoor dat het netjes én veilig gebeurt, want onze units worden niet alleen naast elkaar gemonteerd, maar ook in de hoogte! Omdat jij een klantgerichte instelling hebt rust jij niet voordat het werk compleet gemonteerd is.

Kortom; als montagemedewerker is geen dag hetzelfde en heb jij een afwisselende functie waarin jij verschillende locaties in Nederland bezoekt!

 

Het oranje team

Als monragemedewerker ga jij aan de slag op onze locatie te Houten binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Soms ben je op locatie aan het werk en gebeurt het dat je iets langer door moet gaan óf dat jullie samen gebruik maken van een hotelovernachting om de volgende dag het werk af te maken. Onder de collega monteurs heerst een groot verantwoordelijkheid gevoel, maar ook kameraadschap en onderling vertrouwen is belangrijk. Klinkt gezellig toch!

 

Kom bij de Boels-familie

Rijbewijs B en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

 

 • Een relevante technische opleiding afgerond;
 • Aantoonbare kennis / ervaring met loodgieter- & elektra werkzaamheden;
 • Een flexibele instelling en geen hoogtevrees;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Een hands- on mentaliteit en een keer storing draaien is geen probleem!

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als montagemedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Reiskostenregeling richting Houten;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!

Is deze vacature van montagemedewerker in Houten een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp / SMS via 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via