Commercieel Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Bachelor or equivalent
 • Standplaats Dordrecht, Merwedestraat 48R
 • Vakgebied Administrative

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van commercieel medewerker bij Boels in Dordrecht! Is het voor jou geen probleem om vrolijk de telefoon op te nemen? En weet jij goed je prioriteiten te stellen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als commercieel medewerker binnendienst in de verhuur krijg je een baan met veel variatie. Je komt te werken bij ons specialisme Hef & Hijs Nederland, onderdeel van Abird wat binnenkort Boels Industrial zal gaan heten. Hef & Hijs Nederland is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van hef en hijs gerelateerde artikelen in Dordrecht. Zo ben je druk bezig met het verwerken van orders en ben je offertes aan het opstellen voor klanten. Tijdens deze werkzaamheden belt Jakko jou op. Hij heeft een machine bij ons gehuurd en vraagt aan jou advies. Doordat jij verschillende trainingen hebt gevolgd tijdens je inwerktraject weet jij hem te voorzien van de juiste informatie. Hij hangt tevreden op en jij kan weer door gaan met je werkzaamheden.

Het is zeer belangrijk dat jij als commercieel medewerker je goed kan inleven in klanten en je collega’s in Dordrecht. Je weet hoe jij je stem moet gebruiken in een gesprek en je ziet ieder gesprek als een commerciële kans. Jij wilt winnen en ervoor zorgen dat wij de beste zijn in onze branche! Buiten jou telefonische kwaliteiten kun jij goed prioriteiten stellen en werk je secuur.

Jouw toekomstige manager Michiel heeft nog een leuk voorbeeld:
Een Spaanse klant belde voor aanvullende hef en hijs artikelen op een project bij Shell. Dit groeide uit tot een complete levering inclusief units, tools en overige artikelen.  Tevens belde er een scheepswerf voor een spoedlevering van 60ton luchttakels en een 50ton multi-lug. Dit hebben wij op dezelfde dag nog geleverd.

Het oranje team
Je komt in Dordrecht te werken binnen een team van ongeveer 25 collega’s! Het is een gevarieerd team dat graag met elkaar gaat karten, darten, tafelvoetballen en ook zeker houdt van een vette hap! Daarbij houden ze van hard werken, maar vergeten zij zeker de humor niet. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker de beste te worden, heb je:

 • MBO 4 werk-denkniveau
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring en affiniteit met hefmiddelen en hijsmiddelen
 • Een gezonde dosis winnaarsmentaliteit en een commerciële inslag
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Dordrecht
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van commercieel medewerker in Dordrecht een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via