Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Den Bosch - De Herven
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Den Bosch. Ben jij geïnteresseerd in een afwisselende functie binnen de techniek? Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zowel zelfstandig als in teamverband wil werken? En ben je een positief ingesteld persoon en klantgericht? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Vanuit ons filiaal in Den Bosch ben jij als verkoper, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het complete verhuurproces van onze machines. Als eerste aanspreekpunt sta jij in nauw contact met onze klanten die bij Boels komen voor advies over het gebruik of huur van onze machines. Om te achterhalen welke machine het beste ingezet kan worden maak jij gebruik van jouw uitstekende communicatieve vaardigheden om op basis hiervan het beste advies uit te brengen. Als de klant tevreden is en de machine wordt definitief verhuurd ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het verhuurproces.

Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na of deze geen mankementen vertoont, hiervoor verricht jij licht onderhoud. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s in de regio werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur-klaar maken!


Als verkoper is geen dag hetzelfde en heb je een afwisselende functie, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag, je verricht werkzaamheden in het magazijn én jij houdt je bezig met het ordenen van het buitenterrein. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!


Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Den Bosch bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners en verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. In totaal bestaat het hechte team uit 4 betrokken collega’s. Zij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega past bij Boels én bij het team, dat wil jij toch ook? Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en flexibel; jij bent het, en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Den Bosch;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Den Bosch een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via