Projectmanager M&A

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Projectmanager M&A bij Boels in Sittard! Ben jij iemand die innovatief en oplossingsgericht is? Los jij graag complexe vraagstukken op en kan jij de vertaalslag maken tussen business vraagstukken en operationele impact? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!


Boels pitstop
Boels is een organisatie in beweging. In deze ondersteunende rol in het team M&A (Mergers and Acquisitions) hou jij je bezig met alles wat te maken heeft met bedrijven of bedrijfsonderdelen die worden overgenomen, samengevoegd of gesplitst, met als doel Boels sneller te laten groeien. Vanuit Sittard wordt dit alles aangestuurd voor de hele Boels Holding.

Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van nieuwe denkrichtingen en oplossingen voor complexe vraagstukken die hierop betrekking hebben. Innovatie en een kritische blik zijn hierin essentieel. Je houdt je bezig met Het vertalen van lange termijn doelen naar concrete acties op korte termijn. Hiervoor creëer je eigenaarschap bij de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de realisatie. Het opstellen en bewaken van de planning voor de lange lijst aan (integratie)activiteiten die onder tijdsdruk dienen te worden voltooid. Het identificeren van nieuwe mogelijkheden tot verder optimaliseren, buiten de geschetste kaders. Je hebt oog voor detail maar houdt altijd het overzicht. Jij blijft doorvragen en continu de onderste steen boven krijgen. Het analyseren/beoordelen van (mogelijk) nieuwe M&A trajecten en het formuleren van een duidelijk advies hieromtrent. Je streeft altijd naar een oplossing die te standaardiseren en te automatiseren valt. Het maken van de vertaalslag tussen organisatie vraagstukken en business impact is voor jou dagelijkse kost. Dit laatste kan zowel kwantitatief (budgetbewaking, synergie opbrengst) als kwalitatief (impact op ondersteunende afdelingen) zijn. Je voelt je dus op je gemak als het gaat over budgetteren en opvolgen van realisatie versus prognoses, maar je kijkt niet alleen naar de cijfers en communiceert successen. Toe aan een afwisselende functie in een internationale setting? Kom dan ons team in Sittard versterken als Projectmanager M&A!


Het oranje team
Je komt als Projectmanager M&A thuis in een klein team in Sittard waar je samenwerkt met 2 leuke ambitieuze collega’s. Elke week zitten jullie minimaal 1x per week samen om de highlights van de week door te nemen.


Kom bij de Boels-familie
Projectmatig werken en flexibel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Projectmanager M&A de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Jij hebt HBO of WO opleidingsniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting.
 • Jij kan projectmatig werken en hebt ervaring in het opzetten en opvolgen van projecten met verschillende afdelingen.
 • Indien nodig, bereid om te reizen naar een van de andere landen waar we actief zijn.
 • Je bent communicatief sterk en jij kan informatie kort en begrijpelijk maken voor collega’s met verschillende achtergronden en niveaus in de organisatie. Jij weet informatie snel en bondig samen te vatten en weet waar je de accenten op moet leggen in one-pagers.
 • Naast de Nederlandse taal, beheers je ook het Engels zowel in woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre. 
 • Minimaal 2 – 3 jaar relevante werkervaring, het liefst in een internationale omgeving en je hebt gevoel voor ondernemen en ondernemers.


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Projectmanager M&A, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van Projectmanager M&A in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via