Teamleider

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Oude - Tonge
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van teamleider bij Boels in Oude-Tonge! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind je het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als teamleider in Oude-Tonge: Zorgdragen voor veiligheid en aansturen van mechanics! Natuurlijk is dit niet alles wat je op een dag doet. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkplaatsinspecties en soms doe je deze zelf, de dagelijkse planning die je samen met de service coördinator maakt en ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit die jouw mechanics afleveren.

Zo heb je als teamleider ook dagelijks contact met de commerciële binnendienst over binnen komende orders en zoals je kan raden komen daar ook werkzaamheden uit voort die de dag kunnen beïnvloeden. Zamani werkt op de commerciële binnendienst in Oude-Tonge en zij krijgt met een spoed een opdracht binnen van 10 lichtmasten. Jij gaat er nu voor zorgen dat de prioriteit van jouw werknemers bij deze opdracht komen te liggen. Gezien jij weet wat er speelt op jouw afdeling weet jij dat er nog 3 lichtmasten gecontroleerd moeten worden. Samen met de mechanics is het gelukt om de lichtmasten op tijd klaar te hebben zodat wij weer een tevreden klant erbij hebben. Dit maakt het werk super leuk en afwisselend. Want wij begrijpen de klant en zorgen er samen voor dat wij de klantbehoefte voorzien.   

Het oranje team
Jouw toekomstige team bestaat uit ongeveer 8 vaste mechanics en 4 inleners. De werkplaats Energy draagt zorg voor de perfecte aflevering van de diesel gedreven machines, zoals aggregaten en compressoren. De werkplaats Tools heeft dezelfde doelstelling voor de elektrische verhuurartikelen. Het zijn collega’s die al een tijdje in Oude-Tonge werken en veel over hebben voor het bedrijf. Je leert ze nog beter kennen tijdens de vrijdagmiddag borrel. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als teamleider de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld ervaring als automonteur/landbouwmechanisatie en de drive om een stap te maken
 • Technische affiniteit en kennis van NEN3140
 • Oog voor details en daarbij ben je een teamplayer en pas je dit als captain toe
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig
 • Hands-on mentaliteit, niet lullen maar poetsen en werk je klantgericht

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als teamleider, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Oude-Tonge
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van teamleider in Oude-Tonge een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via