Financial Controller

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Heb jij affiniteit met cijfers en gaat je bloed sneller stromen van het optimaliseren van financiële processen en systemen? Ben jij continu op zoek naar verbeteringen? Heb jij een sterk analytisch vermogen en oog voor detail? Wij zijn op zoek naar een Financial Controller!

Boels pitstop
De financial control afdeling is verantwoordelijk voor juiste financiële cijfers/rapportages van de gehele Boels Rental Groep. Vanuit Sittard worden alle werkzaamheden gedaan voor alle landen waarin Boels actief is.  Je werkdag is gevuld met het doorgronden en optimaliseren van financiële en business processen, het analyseren en controleren van cijfers en zo te zorgen dat Boels financieel “in control” is. Je zorgt in nauwe samenwerking met het accounting team voor een correcte en snelle jaarafsluiting (incl. accountantscontrole). Je neemt initiatief om processen te verbeteren of participeert in veranderprojecten en draagt daarmee bij aan de verdere groei en digitalisering van Boels vanuit Sittard voor heel Europa. Uiteraard ben je ook actief in de maand en kwartaalafsluitingen van de verschillende Boels entiteiten. Dit alles probeer je zo efficiënt mogelijk te doen zodat je de resterende tijd kan besteden aan projecten. Het ene moment ben je bezig met een integratie van een overgenomen bedrijf, het ander moment werk je mee aan het implementeren van nieuw systeem. Dit alles gebeurt in een complexe en dynamische omgeving en in samenwerking met andere afdelingen binnen Boels.  Als Financial Controller zorg je dat de juiste cijfers gerapporteerd worden. Dit doe je door processen te doorgronden en optimaal neer te zetten in combinatie met het uitvoeren van controles en analyses.

 

Het oranje team
Het team in Sittard bestaat uit 3 financial controllers die rapporteren aan de manager Financial Control. Het team is in aanbouw waardoor er nog veel ruimte is voor eigen inbreng. Jullie delen een passie voor finance en IT en hebben allemaal een sterke drive om processen te optimaliseren. Iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.  Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig, flexibel en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Financial Controler de beste te worden bij Boels, heb / ben je:

 • in het bezit van minimaal een HBO/WO diploma met een financiële achtergrond
 • zeker 5 jaar ervaring waarvan 3 jaar in een soortgelijke functie
 • een uitstekende kennis van Excel (VBA en/of Powerquery is een pré)
 • ervaring met SAP
 • in staat om met een mix van theoretische kennis, technische skills en creativiteit finance processen te optimaliseren
 • Naast de Nederlandse taal kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels (must) en Duits (nice to have)

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Financial Controller, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris rond de 4700-5100 euro per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!
Is deze vacature van Financial Controller in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief.

Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Bernadine Dirks (Sr. Recruiter). Dit kan via mobiel 06124 311 45 of via mail: bernadine.dirks@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via