Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Haarlem
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Francine en ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Haarlem. Ben jij iemand die commercieel is ingesteld? Ben jij iemand die technische affiniteit heeft? En lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn ons het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als verkoper in Haarlem ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die op ons depot komen voor vragen of huur van onze machines. Hiervoor geef jij advies over het gebruik van onze machines of advies over welke machine bij de klus ingezet kan worden. Aansluitend regel jij de complete verhuur, als een machine momenteel niet beschikbaar is stel jij alles in werking om de klant goed te helpen, zo heb je regelmatig contact met collega’s van andere vestigingen om samen met hen de machine voor jouw klant te regelen.

Aansluitend regel je alle administratie die bij de verhuur komt kijken en verwerk jij deze in het interne Boels systeem. Als verkoper krijg je zowel met particuliere als grote opdrachtgevers te maken die onze machines voor korte- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit.

Ook als de machines terug komen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete afhandeling van de verhuur. Soms gebeurt er dat een machine met een probleem terugkomt waardoor jij ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur klaar maken! Klinkt goed toch?

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Haarlem bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
"Communicatief, commercieel en technische affiniteit": jij hebt het én bent het en dus pas ben je binnen ons oranje team in Haarlem. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Haarlem
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Haarlem een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-39111121.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via