Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Amsterdam - Noord
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Francine en ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Amsterdam. Ben jij iemand die goed tot je recht komt in een hectische omgeving waarin jij rechtstreeks contact hebt met onze klanten? Ben jij iemand die initiatief neemt en overzicht houdt? En ben jij commercieel ingesteld? Dan is deze functie waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als verkoper in Amsterdam ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. Omdat jij beschikt over een service gerichte instelling is het jouw doel om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en van goed advies te voorzien. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Als jij van afwisseling houdt kun jij op deze vestiging jouw hart ophalen; naast het assortiment op het gebied van machineverhuur heeft de vestiging van Boels te Amsterdam ook andere specialismes op het gebied van constructie, hoogwerkers en betonbewerking. Dit betekent dat niet alleen het verhuur assortiment erg breed is, maar jij ook te maken krijgt met verschillende type klanten.


Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete afhandeling. Soms gebeurt het dat een machine met een probleem terugkomt waardoor jij ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer gereed maken voor de verhuur.  

Als verkoper in Amsterdam is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag én voor de uitstraling van jullie filiaal. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Amsterdam bestaat uit 17 personen, jullie werken vanuit verschillende functies nauw met elkaar samen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klanten in Amsterdam Centrum en Amsterdam Noord zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.  Zij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega past bij Boels én bij het team, dat wil jij toch ook? Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en ondernemend: jij kan het en bent het, en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een relevante, afgeronde, MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche of binnen de retail;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als verkoper dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Amsterdam
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Amsterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639111121 of via mail: francine.mckay@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via