Portfoliomanager Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Portfoliomanager Vastgoed bij Boels in Sittard! Ben jij kritisch, heb je ervaring met het optimaliseren van processen en heb je affiniteit/ervaring met vastgoed? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Portfoliomanager Vastgoed in Sittard krijg jij de vrijheid om zelf vorm te geven aan je taken en jij brengt met je kennis en ervaring het dynamische en internationale Boels Rental naar een hoger level. In de beginfase is een belangrijk onderdeel van jouw rol het opzetten en inrichten van een project portfolio overzicht. Jij zal initiatiefnemer zijn bij het implementeren van een nieuw project portfolio management overzicht. Omdat jij als Portfoliomanager Vastgoed een professional bent en dit ook al eerder hebt geïmplementeerd, weet jij met overtuigingskracht alle informatie te verkrijgen van de stakeholders. Verder zorg je voor een betere informatievoorziening naar alle stakeholders, waarbij jij de risico’s en kansen inzichtelijk maakt. Kortom jij stelt standaard programma’s vast van eisen, budgetteringen (Capex en Opex), planningen en benodigde middelen in overleg met de verschillende interne stakeholders. Met jouw kritische blik ga je aan de slag met het optimaliseren van de huidige processen en geef je heldere adviezen op basis van analyses en rapportages. In overleg met je directe collega’s in Sittard realiseer jij nieuwe kaders en procedures voor alle vastgoedinvesteringen en daarnaast bewaak je de samenhang tussen de verschillende projecten, prioriteiten, resources en strategische uitgangspunten. Jij bent verantwoordelijk voor de lange termijn vastgoedplanning en neemt deze op in het project portfolio management overzicht. Ook zorg jij voor het opzetten en actualiseren van de vastgoedstrategie (focusplan) voor alle landen waar Boels Rental actief is en dit communiceer jij middels een helder proces en structuur naar relevante stakeholders; Tevens signaleer jij overkoepelende risico’s in de vastgoedportefeuille en het geeft hierbij adviezen hoe de organisatie deze risico’s kan minimaliseren.

Kortom, jij bent een echte bouwer en denkt in procesmatige en innovatieve oplossingen passend bij onze internationale setting!

Het oranje team
Je komt thuis in het team van Real Estate Support – onderdeel van afdeling Real Estate in Sittard. Samen met 5 leuke collega’s zorg jij voor de verdere professionalisering van onze internationale vastgoedportefeuille. Hierbij werk je nauw samen met de afdelingen Real Estate, Bouw en Facility. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

Communicatief sterk en innovatief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Portfoliomanager Vastgoed de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en/of denkniveau in een relevante richting, denk aan bedrijfskunde en/of vastgoedkunde.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante ervaring.
 • Naast de Nederlandse taal, kun jij je ook goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits
 • Affiniteit en kennis van verschillende softwaresystemen (zoals Qlik Sense en Planon)
 • Sterk in het creëren van een procesmatige aanpak en structuren. Daarnaast ben je communicatief en sociaal sterk, innovatief en financieel onderlegd

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Portfoliomanager Vastgoed, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

Boelseye!
Is deze vacature van Portfoliomanager Vastgoed in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via