Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Francine en ik neem je graag mee door deze vacature van klantenservice medewerker bij Boels in Sittard! Vind jij het leuk om in gesprek te gaan met klanten? En beschik jij over oprechte interesse? Of ben je een kei in social media? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Wij zoeken in Sittard geen gewone klantenservice medewerker, maar iemand met een commerciële instelling. Je bent in deze functie namelijk verantwoordelijk voor het klantcontact via de telefoon, e-mail en onze social media kanalen. Best uitdagend toch? Om het nog leuker te maken neem ik je even mee naar een moment van jouw werkdag. Zo heeft Peter jouw advies nodig. Hij geeft aan dat zijn bedrijf een nieuwe opdracht heeft ontvangen. Doordat jij als geen ander de juiste vragen stelt, kom jij achter de behoefte van Peter waardoor jij een advies op maat geeft en uiteindelijk een offerte opstelt. Door de juiste vragen te stellen en tegelijk een fijne gesprekspartner te zijn, straal jij vertrouwen uit en zorg jij dat je deze sale maakt.

In dit voorbeeld adviseer je een zakelijke klant, maar je komt ook met particuliere klanten in contact waarvoor je offertes, huurcontracten opstelt en de administratie hiervan verwerkt. Als commerciële klantenservice medewerker in Sittard verwerk je ook nieuwe afspraken in ons systeem en ondersteun je onze filialen met de Overflow Calls.

Het oranje team en jij
Je komt terecht in een sub-team van het Customer Care Center (CCC) in Sittard met 25 collega’s. Als team ben je het aanspreekpunt van de klant met ieder zijn eigen werkzaamheden. Als klantenservice medewerker kom jij in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Jij past binnen dit team als:

 • Je beschikt over MBO 4 werk- en/of denkniveau (in bezit van PDL diploma is een pré)
 • Je minimaal 1 jaar relevante ervaring hebt
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt, kennis van Frans is een sterke pré
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en administratie geen probleem is voor jou
 • Je service gericht, stressbestendig en accuraat werkt
 • Je een hands- on mentaliteit hebt

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel klantenservice medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!
Is deze vacature van commerciële klantenservice medewerker in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0639 111 121 of via mail: francine.mckay@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via