Tester

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Tester bij Boels in Sittard! Ben jij analytisch, heb je ervaring met testen en affiniteit met e-commerce? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Tester in Sittard ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe online functionaliteiten van bijvoorbeeld onze PIM en E-commerce software. In deze nieuwe rol bouw jij mee aan de digitale ontwikkeling van Boels Rental. Omdat jij al een paar jaar mee loopt, adviseer jij hoe de basis van een test omgeving eruit ziet en welke tools nodig zijn. Alle voorkomende test werkzaamheden behoren tot jouw rol. Denk aan: testdoelen beschrijven, risicoanalyses uitvoeren en coördinatie van acceptatie testen. Ten slotte ben jij helder in je communicatie, sterk analytisch en ontgaat jou geen enkel detail. Als Tester maak jij keuzes over hoe het testen binnen Digital Solutions er uit moet zien en je adviseert welke tools daarbij nodig zijn. Jij ondersteunt bij het tot stand komen en reviewen van requirements, user stories en acceptatiecriteria,  Je beschrijft de testdoelen en de test aanpak. Daarnaast voer je risicoanalyses uit. Je specificeert testscenario’s en voert de testen uit.  Ook stel je als Tester voortgangsrapportages op over de resultaten van de testen, de bevindingen, risico's en issues

Je bent verantwoordelijk voor de opzet, planning, coördinatie en begeleiding van de (keten)acceptatie test. Ten slotte stel je de requirements voor de testomgeving op en dit allemaal vanuit Sittard voor de hele Boels Holding.

Het oranje team
Als onze kersverse Tester kom je te werken op de dynamische afdeling Digital in Sittard. Het team bestaat uit 4 ambitieuze collega’s met verschillende specialisaties. Jullie delen dezelfde passie voor data, digitale processen en e-commerce en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Communicatief sterk en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Tester de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt een HBO diploma op zak en 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt hierdoor ook ervaring opgedaan in e-commerce, selfservice en web omgevingen
 • Ervaring met Agile / Scrum
 • Je weet je weg met management of tracking tools zoals JIRA. Ook heb je ervaring met of kennis van testautomatisering, load/performance testing en web standaarden. Het is een pré als je ervaring hebt met het testen van Web services en API’s
 • Naast de Nederlandse taal, kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels.
 • Ten slotte weet je van aanpakken, sta jij sterk in je schoenen, bent proactief, communicatief, zelfstandig en analytisch!


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Tester, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van Tester in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail:marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via