Junior Product Owner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Junior Product Owner bij Boels in Sittard! Ben jij klantgericht, commercieel en heb je affiniteit met het schrijven van teksten? Als PIM beheerder werk je veelal in een e-commerce landschap en werk je nauw samen met onze inkoop-, marketing- en salesafdelingen. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Junior Product Owner ben jij samen met jouw collega’s in Sittard
verantwoordelijk voor de productinformatie (PIM) van de producten van de gehele Boels Rental Groep. Vanuit Sittard worden alle werkzaamheden gedaan voor alle landen waarin Boels actief is.  Jij zorgt ervoor dat alle productdata correct in de PIM komt te staan. Daarnaast schrijft je zelf korte commerciële productteksten. En je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de PIM. Je biedt ondersteuning bij het specificeren van oplossingen en bent in staat om ontwikkelaars van input te voorzien. Je benut kansen om de processen waar mogelijk te optimaliseren. Jij bent degene die publicatiekanalen, processen en productdata analyseert en controleert. Zijn alle variabelen goed ingevuld? Is de tekst commercieel? Kortom jij bent de eigenaar van de PIM database van Boels. Jij leidt het gehele project en bent ook verantwoordelijk voor nieuwe specificaties indien deze moeten worden doorgevoerd. Ook biedt je ondersteuning bij het uitwerken van testscenario’s en het uitvoeren van testen. Je biedt ondersteuning voor het verzorgen van gebruikerstrainingen.


Het oranje team en jij
Als onze kersverse Junior Product Owner kom je te werken op de dynamische afdeling Digital in Sittard. Het team bestaat uit 4 ambitieuze collega’s met verschillende specialisaties. Jullie delen dezelfde passie voor data, digitale processen en e-commerce en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Jij past binnen dit team als:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je minimaal 2-5  jaar relevante ervaring hebt
 • Je affiniteit hebt met e-business
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen, technisch onderlegd bent en bereid bent nieuwe dingen te leren
 • Je communicatief sterk bent; zowel in woord als geschrift
 • Je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en je steeds zoekt naar mogelijkheden om efficiënter te werken. Je bent in staat om met een mix van theoretische kennis, technische skills en creativiteit processen te optimaliseren

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Junior Product Owner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!
Is deze vacature van Junior Product Owner in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via