Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Enschede
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Francine en ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Enschede én Hengelo. Ben jij iemand met technische affiniteit? Ben jij daarnaast ook communicatief én commercieel ingesteld? En lijkt het jou een uitdaging om op verschillende locaties aan de slag te gaan? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als verkoper bij Boels is geen dag hetzelfde en al helemaal niet in deze functie waarin jij jouw werkzaamheden op twee locaties gaat verrichten; in Enschede én Hengelo! Binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; dit zijn zowel grote opdrachtgevers als particulieren. Je geeft hen advies over het (veilig) gebruik van onze machines en over welke machine het beste past bij de klus die de klant gaat uitvoeren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de complete administratieve afhandeling van het verhuurproces; je verwerkt alle gegevens in ons interne systeem en zorgt ervoor dat alles netjes afgehandeld wordt.


Als verkoper is ‘nee’ geen optie voor jou, jij stelt alles in werking om de klant te helpen; als een machine momenteel niet beschikbaar is op jouw locatie neem je contact op met collega’s van nabij gelegen vestigingen om samen met hen de machine voor jouw klant te regelen.  Ook als de machines terug komen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete afhandeling van de verhuur. Verder ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitstraling van jouw vestiging, met elkaar houden jullie alles op orde waarna jullie de dag met een tevreden gevoel kunnen afsluiten.

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Enschede én Hengelo bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. In Enschede maak jij onderdeel uit van een enthousiast team bestaande uit 4 collega’s en in Hengelo werk jij samen in een team bestaande uit 3 collega’s. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en daar pas jij bij! Zeker als je op woensdag meedoet met de gezamenlijke gewoonte; genieten van de beste gehaktballen-van-Enschede-dag! Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Spontaan, hardwerkend en technische affiniteit: jij hebt het én bent het en dus pas ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Enschede / Hengelo;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
​​​​​​​
Is deze vacature van verkoper in Enschede / Hengelo een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121 of via mail: francine.mckay@boels.nl.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via