Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Rotterdam - Europoort; Abird
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van accountmanager bij Boels in Rotterdam! Houd jij van een divers klantenpakket? En is adviseren, verbinden en denken in oplossingen op jouw lijf geschreven? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als accountmanager in Rotterdam! Je komt te werken bij Abird en dit is een specialisme binnen ons bedrijf die zich voornamelijk richt op de petrochemische en industriële industrie. Oftewel, je komt op super gave locaties waar je anders nooit zou komen. Van een aannemer tot bij een scheepswerf of zelfs een raffinaderij!

Wij zijn op zoek naar aan accountmanager die zich bezig gaat houden met het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, acquisitie van nieuwe klanten (20% van je tijd), netwerken/presenteren en die ervoor gaat zorgen dat de interne samenwerking perfectioneert met de vestigingen buiten het specialisme van Abird (cross-selling). Zo zit je met Kimberly aan tafel. Haar bedrijf ligt in Rotterdam en je bent daar al vaker over de vloer geweest. Jij weet als professional wat de klantbehoefte van Kimberly is en durft haar dan ook ongevraagd van advies te voorzien. Door jullie goede band vertrouwt Kimberly op jouw kennis en zo weet jij een mooie opdracht binnen te halen. Gaaf toch?

Om je hier mee te helpen ligt er een mooi klantenpakket voor je klaar, zodat jij ervoor kan zorgen dat wij deze klanten gaan behouden en te laten groeien. Om je nog een beter beeld te geven over deze vacature heb ik nog een kort voorbeeld van jouw toekomstige manager Ton:
Er ging laatst een vertegenwoordiger langs bij een klant die niet zo veel huurt. Opeens was er een calamiteit. De klant heeft meteen met onze vertegenwoordiger contact opgenomen en gezegd: ga het maar waarmaken! Hierdoor hebben wij een mooie order ontvangen en de klant was tevreden over ons snelle handelen.

Het oranje team
Je komt in Rotterdam te werken binnen een team van ongeveer 6 collega’s bestaande uit een leidinggevende, een binnendienst collega en een vaste verhuurmedewerker! Met enige regelmaat bezoek je samen met onze vaste verhuurmedewerker de klant, dit voor de binding. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Teamwork en initiator: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring in B2B en in de industrie
 • Affiniteit met techniek en geen 9-5 mentaliteit
 • Als eigenschap dat je graag adviseert, verbindt en denkt in mogelijkheden en kansen
 • Van nature in je om te kunnen schakelen met iemand op de werkvloer, maar de andere keer met een directeur van een bedrijf. Van bouwkeet tot groot bedrijf, geen probleem voor jou!
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak zodat jij je werk goed kan uitvoeren in de omgeving van Rotterdam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager in Rotterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via