Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Den Helder - Kooypunt
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Noord-Holland! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind je het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Noord-Holland: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Ik zal even een voorbeeld omschrijven over hoe jouw dag eruit kan komen te zien.
In de ochtend start jij je computer op en begin je met de administratie. Je zit hier ondertussen midden in en dan gaat de telefoon. Een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Jij kan prioriteiten stellen en gaat er dan ook voor zorgen dat de klant wordt geholpen. Als deze geholpen is, kun jij weer verder gaat met het werk waar je mee bezig was. Dan merk je opeens dat er een iemand staat te wachten aan de balie en je collega is met iets anders bezig. Zamani heeft jouw hulp nodig en jij zorgt dat zij de kachel krijgt die zij nodig heeft.

Als filiaalmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat ons vestiging in Noord-Holland goed blijft draaien. Jij helpt wanneer dat nodig is. Samen kom je verder! Verder ben je verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met acquisitie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied. Jij weet wat er speelt in jouw regio en beschikt over de kennis van de markt.

Aan de hand van jouw woonomgeving wordt er gekeken naar welk filiaal het beste bij jou past. Voorkeur van woonplaats is in de driehoek van Alkmaar, Hoorn en Den Helder.

Het oranje team
Jouw toekomstige team bestaat uit chauffeurs, verkoopmedewerkers en een monteurs. Het zijn collega’s die al een tijdje in Noord-Holland werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek)
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving
 • Een klantgerichte instelling en maak je gebruik van je communicatieve vaardigheden. Jij ben diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn.
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig
 • Een rijbewijs B en kun je goed overweg met Word en Excel


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting jouw filiaal in Noord-Holland
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Noord-Holland een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via