Medewerker Verhuur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Short-cycle tertiary education
 • Standplaats Groningen - Noord
 • Vakgebied Commercial

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van medewerker verhuur bij Boels in Groningen. Heb jij een klantgerichte instelling en ben jij commercieel ingesteld? Ben jij iemand die enthousiast kan zijn over onze machines en hier advies over wil geven? En ben jij dan ook nog eens flexibel qua werklocatie in de regio Groningen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als medewerker verhuur in Groningen ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. Omdat jij service gericht én commercieel ingesteld bent, is het jouw doel om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en van goed advies te voorzien. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces vanaf het te woord staan van de klant tot en met de administratieve afhandeling.

 

Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete afhandeling. Soms gebeurt het dat een machine met een probleem terugkomt waardoor jij ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuurklaar maken!

 

Als medewerker verhuur is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. dit betekent dat je ook regelmatig telefonisch, per email, of via het interne systeem van Boels contact hebt met collega's om het complete proces te regelen. Voor jou is nee geen optie! Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

 

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Groningen bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. In totaal bestaat het hechte team uit 18 betrokken collega’s. Zij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega past bij Boels én bij het team, dat wil jij toch ook? Omdat wij in Groningen meerdere locaties hebben kan het voorkomen dat jij werkzaamheden verricht op een tweetal locaties van Boels. Omdat jij van afwisseling houdt vind jij dit absoluut geen probleem! Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en commercieel: jij kan het en bent het, en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als medewerker verhuur de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als medewerker verhuur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Groningen
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van medewerker verhuur in Groningen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 of via mail: mascha.brouwers@boels.nlHoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via