Baliemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Short-cycle tertiary education
 • Standplaats Woerden
 • Vakgebied Commercial

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha. en ik neem je graag mee door deze vacature van baliemedewerker bij Boels in Woerden. Ben jij iemand die graag in een technische omgeving werkt? Ben jij klantgericht en commercieel? En lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als baliemedewerker je hart ophalen! Nadat je in de ochtend, samen met je collega’s, de vestiging hebt opgestart neem je de planning door om te kijken of alle machines verhuur klaar staan. Ondertussen komen de eerste klanten binnen om hun bestelling op te halen óf om advies aan jou te vragen. Omdat jij door Boels goed ingewerkt wordt ben jij op de hoogte van alle specificaties die van toepassing zijn op onze machines. Mede dankzij jouw kennis, klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden kun jij de klant naar tevredenheid helpen.

 

Aan de balie ben je niet alleen het eerste aanspreekpunt, maar ben jij ook verantwoordelijk voor de complete afhandeling van het verhuurproces. Om alles goed te regelen neem je bijvoorbeeld regelmatig contact op met collega’s van andere depots zowel telefonisch als per email. Ook als de machines terug komen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machine na. Soms gebeurt het dat een machine met een probleem terugkomt waardoor jij ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur klaar maken!

 

Als baliemedewerker bij Boels is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel weer af!

 

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Woerden bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen.
Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegiaal: jij kan het / bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als baliemedewerker de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als baliemedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Woerden
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van baliemedewerker in Woerden een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 of via mail: mascha.brouwers@boels.nlHoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via