Assistent Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Houten – Units
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha. en ik neem je graag mee door deze vacature van Assistent Manager bij Boels in Houten! Ben jij iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te dragen? Ben jij een natuurlijk leider die ook graag zijn handen uit de mouwen steekt? En heb jij ook nog eens affiniteit met de techniek? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zet jij onze locatie in Houten op scherp? Als Assistent Manager kom je te werken op de afdeling Unitverhuur en fungeer jij als rechterhand van de Manager. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.  

 

Als Assistent Manager in Houten ben jij verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het complete filiaal. Dagelijks komen er bij ons aanvragen binnen van klanten die onze units willen inzetten. Omdat wij maatwerk leveren is geen opdracht hetzelfde. Samen met de Manager beoordeel je de binnenkomende aanvragen en zorg je ervoor dat deze aanvragen opdrachten worden. Opdracht betekent: werk aan de winkel!! Dit geeft jou energie omdat het echte werk nu kan beginnen. Je roept alle monteurs bij elkaar en bespreekt het project met hun door. Iedereen gaat aan de slag en jij bewaakt continue de voortgang, de kwaliteit en de afgesproken deadlines. Je houdt tevens de voorraden op het filiaal in de gaten en zorgt dat de benodigde materialen en onderdelen tijdig worden besteld. Als de units klaar én door jou gecontroleerd zijn of alles klopt volgens de technische tekening, worden de units opgehaald door onze chauffeurs en naar de locatie gebracht. Daar worden de units door onze monteurs gebruiksklaar afgemonteerd. Dit alles doen wij op een veilige manier omdat we het welzijn van onze mensen hoog in het vaandel hebben staan.

 

Kortom; een afwisselende, dynamische functie bij een snel groeiende business unit binnen Boels waar jij onderdeel van uit kan maken!

 

Het oranje team
Je komt te werken in Houten binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan administratie, transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Kom bij de Boels-familie
Flexibiliteit, enthousiast en ‘one-of-the-guys’; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook
als Assistent Manager de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond op minimaal MBO niveau;
 • Ervaring met het aansturen van monteurs;
 • Een natuurlijk leiderschap;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Een hands- on mentaliteit en een klant gerichte instelling!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Assistent Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Houten
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van  Assistent Manager in Houten een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 of via mail: Mascha.Brouwers@Boels.nlHoor ik snel wat van je? 

 

Wij kiezen ervoor om deze functie middels directe werving in te vullen en zullen hierin niet de samenwerking met bureaus opzoeken, om deze reden stellen wij acquisitie momenteel niet op prijs.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via