Operationeel Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Bachelor or equivalent
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van operationeel manager bij Boels in Rotterdam! Zit ondernemen in jouw bloed en ga jij ervoor zorgen dat de omzet de aankomende 5 jaar verdubbelt? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Operationeel manager district West-zuid (regio Zuid-Holland en Utrecht)
Als operationeel manager (vergelijkbaar met de rol van regiodirecteur) in de omgeving van Rotterdam en Utrecht ben je eindverantwoordelijk voor de juist uitvoering van alle operationele taken. Je ontwikkelt onze klantportfolio en realiseert samen met je team onze ambitieuze  commerciële-/operationele jaartargets. Je bent een people-manager en je zorgt voor de juiste randvoorwaarden zodat de medewerkers optimaal kunnen presteren.

Vanuit jouw netwerk en kennis van de regio weet je waar kansen liggen in een sterk concurrerende markt. Je analyseert de markt en inventariseert de behoefte van bestaande en nieuwe klanten. Deze informatie vertaal je samen met de sales-manager naar een plan van aanpak dat aansluit bij de strategische doelstellingen.

De combinatie van de werkzaamheden vergt dat je snel kunt schakelen tussen onderwerpen van strategisch naar operationele maar ook dat je makkelijk kunt communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie.  In deze functie heb je te maken met verschillende interne en externe belangen, welke je bij elkaar moet brengen. Dit vraagt betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid.

In deze functie heb je ongeveer 6 maanden nodig om kennis te maken met de verhuurwereld en Boels en duurt het nog eens een jaar voordat je helemaal allround bent. Dit lijkt lang, maar als je eenmaal de draad te pakken hebt, geloof mij, dan wil je niets anders meer. Het is van belang dat je het ziet als je eigen bedrijf. Jij durft keuzes te maken en kan daarbij mensen in hun kracht zetten.

Het oranje team en jij
Wij kennen 4 districten met allen een eigen operationeel manager. In deze rol rapporteer je aan de manager-Operations Nederland. Het team in jouw toekomstige regio bestaat uit  drie areamanagers, een HUB-manager en een sales-manager. Het zijn collega’s die al een tijdje in de omgeving van dit district (Rotterdam en Utrecht) werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om het district verder te laten groeien. Leiding geven,  keuzes maken en je team inspireren: jij kan het!
Om als operationeel manager in de driehoek Rotterdam, Den Haag en Utrecht succesvol te zijn beschik  je over:

 • Minimaal een HBO diploma, aangevuld met 3 -5 jaar werkervaring
 • Een ondernemende drive, jij tilt jouw district naar een hoger plan
 • Commercieel inzicht en heb je ervaring met operationele processen
 • Kennis van jouw regio. Jij weet wat er speelt en wie onze concurrenten zijn in en rondom Rotterdam
 • De motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen. Misschien wel tot manager-operations NL?
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van operationeel manager in Rotterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via