Financial Controller

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Financial Controller bij Boels in Sittard! Heb jij affiniteit met cijfers? En gaat je bloed sneller stromen van het oplossen van problemen? Of is diversiteit voor jou belangrijk? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop
Als Financial Controller ben jij samen met jouw collega’s in Sittard verantwoordelijk voor juiste financiële cijfers/rapportages van de gehele Boels Rental Groep. Vanuit Sittard worden alle werkzaamheden gedaan voor alle landen waarin Boels actief is.  Je werkdag is gevuld met het doorgronden en optimaliseren van financiële en business processen, het analyseren en controleren van cijfers en zo te zorgen dat Boels financieel “in control” is. Uiteraard ben je actief in de maand en kwartaalafsluitingen en heb je een aandeel in de jaarafsluiting van de verschillende Boels entiteiten. Dit alles probeer je zo efficiënt mogelijk te doen zodat je de resterende tijd kan besteden aan projecten. Het ene moment ben je bezig met een integratie van een overgenomen bedrijf, het ander moment werk je mee aan het implementeren van nieuw systeem. Dit alles gebeurt in een complexe en dynamische omgeving en in samenwerking met andere afdelingen binnen Boels. Andere projecten waar je aan kan denken hebben oa. te maken met functiescheiding, fraude, het maken van rapportages en/of governance zaken.  Op een drukke dag weet jij als geen ander om de rust en het overzicht te bewaken zodat de kwaliteit van je werk hoog blijft.  Je krijgt hierbij de vrijheid om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te delen.

Het oranje team en jij
Als onze kersverse Financial Controller kom je te werken op de dynamische afdeling Financial Control in Sittard. Het team is in aanbouw en bestaat uit 2 ambitieuze collega's. Jullie delen dezelfde passie voor finance, IT en procesoptimalisatie en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Jij past binnen dit team als:

 • Je beschikt over HBO/WO diploma met een financiële achtergrond
 • Je minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt
 • Je alle mogelijkheden van Excel kunt dromen (VBA en/of Powerquery is een pré). Ook heb jij al ervaring met SAP  
 • Je hebt goede kennis van verslaggevingsregels (IFRS kennis is een pré) en de administratieve organisatie
 • Je naast de Nederlandse taal, je ook goed verstaanbaar kan maken in Engels en Duits
 • Je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en je steeds zoekt naar mogelijkheden om efficiënter te werken. Je bent in staat om met een mix van theoretische kennis, technische skills en creativiteit finance processen te optimaliseren

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Financial Controller, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!
Is deze vacature van Financial Controller in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via