Service monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Dordrecht, Merwedestraat 48R
 • Vakgebied Technic

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van service monteur bij Boels in Dordrecht! Vind jij vrijheid in je werk belangrijk? En vind je het gaaf om op verschillende scheepswerven te komen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Yes, je bent nieuwsgierig geworden naar onze functie van service monteur in Dordrecht. Dat kan ik mij goed voorstellen, want dit is echt een hele leuke functie waarbij geen dag hetzelfde is en je aan de slag gaat als keurmeester. Je komt te werken bij ons specialisme Abird. Deze afdeling is gespecialiseerd in Hef en Hijs. Maar wat ga jij nou doen? Je komt voornamelijk te werken met gereedschappen, denk aan mechanisch, elektrisch en hydraulisch. Zo begint jouw dag in Dordrecht, waarbij je onder een genot van een bak koffie je planning van de dag krijgt. Je ziet op de planning dat je vandaag naar een scheepswerf toe mag waar diverse materialen gekeurd moeten worden. Als je een apparaat moet afkeuren, kijk je eerst of je deze zelf kan repareren.

Het is belangrijk dat je als service monteur adviserend bent richting de klant, maar ook sociaal bent aangelegd waardoor jij een gunfactor hebt. Hierdoor heeft onze klant 100% vertrouwen in jou, waardoor je vrijheid krijgt op de locatie en jouw het vertrouwen geeft in het onderhoud en eventuele vervanging van apparaten. Jij bent de pro!  

Het oranje team en jij
Het is een zelfstandige functie maar je maakt deel uit van een team bestaande uit 25 collega’s in Dordrecht waarbij een vrijdagmiddagborrel zeker een hoogtepunt van de week is! Ze hebben het dan graag over sport, voetbal en muziek tijdens een potje tafelvoetbal Ook gaan ze met het team regelmatig iets leuke doen, zoals karten, bowlen of BBQ’en! Flexibel en enthousiast: jij bent het en dus pas je binnen ons team. Om daarnaast ook als service monteur de beste te worden, heb je:

 • Affiniteit richting techniek (elektro- of voertuigentechniek)
 • 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • TCVT of EKH keurmeester certificaat en VCA
 • Geen moeite met het lezen van technische schema’s en tekeningen (pré)
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan en een hands-on mentaliteit
 • Een rijbewijs B, dit voor je werk bus die je van ons krijgt

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als service monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en een bus waarmee je ook woon-werk verkeer mag maken richting Dordrecht
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!
Is deze vacature van service monteur in Dordrecht een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via