Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Districtsdepot NL West-Noord
 • Vakgebied Technic

Dit is de rol

Hi, mijn naam is  Mariëlleen ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Almere! Ben jij een techneut in hart en nieren en gaat jouw hart sneller kloppen van grote machines? Ben jij een sleutelaar die het werk niet kan loslaten tot het probleem is opgelost?  En heb jij ook nog eens kennis van hydrualiek en pneumatiek? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur op onze HUB in Almere heb jij een zeer afwisselende baan waarin jij te maken krijgt met alle machies die Boels in het verhuurassortiment heeft. Aan jou de taak om storingen aan de grote machines te achterhalen én op te lossen. Op de locatie Almere vind het onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. Je werkt aan de hand van een planning, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er op een dag een collega het terrein op komt rijden met een telescoophoogwerker van 43 meter. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. In de werkplaats ga jij op zoek naar het probleem en los je dit zo goed mogelijk op. Als je zeker bent dat het probleem is opgelost rij jij ermee naar buiten en dan komt het mooiste; je gaat de hoogwerker testen! Wie kan thuis vertellen hoe het uitzicht op Almere er vanaf 43 meter hoogte eruit ziet? Nou jij, want zo hoog gaat deze hoogwerker!

 

Naast hoogwerkers kom je ook met andere machines in aanraking, denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse grote grondverzetmachines. Ook hiervoor ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparaties, de keuringen en het constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s die allemaal de passie voor de techniek en machines delen!

Het oranje team en jij
Je komt te werken in Almere binnen een team dat bestaat uit ongeveer 25 collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie. Klinkt gezellig toch! Als monteur pas jij binnen dit team als:

 • Je een relevante MBO opleiding hebt afgerond richting techniek (autotechniek, voertuigentechniek of vergelijkbaar);
 • Je minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
 • Je goed technische schema’s en tekeningen kunt lezen;
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • Je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan;
 • Je een hands- on mentaliteit hebt;

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Almere
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Almere een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via