Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Breukelen! Ben jij iemand die graag met verschillende beveiligingssystemen werkt? Ben jij iemand met enige ervaring op het gebied van toegangscontrole? En ben jij ook nog eens op zoek naar een baan waarin kwaliteit telt? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Vroeg beginnen is iets wat je niet onbekend is. Je bent al lekker vroeg op weg naar Breukelen om de planning door te nemen en de noodzakelijke materialen te laden en vertrekt vervolgens naar het project. Als monteur doe je dit vanuit je eigen service auto, die beschikbaar wordt gesteld. Je standaard uitrusting bestaat uit het nodige gereedschap, een laptop en een telefoon. Je staat in nauw contact met de binnendienst van Breukelen, zij zorgen voor de planning van jouw dag. Gedurende de dag kan het zijn dat je er spoedopdrachten tussendoor krijgt, je bent als monteur inzetbaar voor installatie- maar ook storings- en service opdrachten.

 

Als monteur bij Boels in Breukelen heb jij een afwisselende baan, het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze toegangssystemen naar behoren werken, geïnstalleerd en getest worden om er aansluitend voor te zorgen dat alles op locatie wordt opgebouwd. Je bent regelmatig op weg door bijna heel Nederland waar jij, naast het technische inhoudelijke werk, ook regelmatig met klanten te maken hebt. Omdat jij over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt is dit voor jou geen probleem!

 

Het oranje team en jij

Je gaat aan de slag binnen een specialistische divisie, namelijk IQ-Pass. Het team bestaat uit dynamische professionals die werken op verschillende afdelingen, ze zijn specialisten op het gebied van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar humor ook zeker waarderen. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch? Als monteur in Breukelen pas jij binnen dit team als:

 • Jij een opleiding MBO elektrotechniek, beveiligingstechniek op niveau 4 hebt afgerond;
 • Jij beschikt over recente ervaring op het gebied van installatie, onderhoud beveiligingsinstallaties, toegangscontrole en CCTV techniek
 • Jij een VCA en MBV certificaat hebt of jij wilt studeren voor de kwalificatie
 • Jij klant en servicegericht bent.
 • Jij een rijbewijs B hebt

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Monteur in Breukelen dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €3000 en €3500 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Breukelen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness

 

Boelseye!

Is deze vacature van monteur in Breukelen een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via Whatsapp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via