Teamleider

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Baarn
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Zit ondernemen in jouw bloed? En wil jij jezelf steeds blijven ontwikkelen? Of vind jij het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Lijkt jou dit wel wat? Reageer dan meteen via de sollicitatie button en begin als teamleider bij Boels Rental in ons filiaal in Baarn!

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Dit kun je verwachten als teamleider in Baarn: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Je kan deze functie vergelijken als een filiaalmanager, maar gezien je een team van 3 mensen aanstuurt en dus ook als meewerkend voorman aan de slag gaat, hebben wij hiervoor gekozen. Ik zal even een voorbeeld omschrijven over hoe jouw dag eruit kan komen te zien.
In de ochtend start jij je computer op en start je met de administratie. Je zit hier ondertussen midden in en dan gaat de telefoon. Een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Als teamleider kun jij prioriteiten stellen en gaat er dan ook voor zorgen dat de klant wordt geholpen. Als deze geholpen is, kun jij weer verder gaat met je werk waar je mee bezig was. Dan merk je opeens dat er een iemand staat te wachten aan de balie en je collega is met iets anders bezig. Zamani heeft jouw hulp nodig en jij zorgt dat zij de kachel krijgt die zij nodig heeft.

Het is belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat ons vestiging in Baarn goed blijft draaien. Jij helpt wanneer dat nodig is. Als je collega’s druk bezig zijn en er moet een schaarlift naar een klant gebracht worden, dan is dat geen enkel probleem voor jou. Samen kom je verder!

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Baarn bestaat uit een chauffeur, een verkoopmedewerker en een monteur. Het zijn collega’s die al een tijdje bij Boels werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

De basis van jouw rol
In de rol van teamleider ben je verantwoordelijk voor commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Ieder filiaal heeft een marktgebied, voor dit gebied verzorg je acquisitie en een optimale relatiebeheer. Indien van toepassing zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Je zorgt er ook voor dat er genoeg voorraad is zodat je een optimale doorloopsnelheid kan realiseren. We verwachten van een teamleider ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

Dit ben jij

 • Je hebt MBO+ werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek;
 • Minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Jij bent diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van je sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen;
 • Je bent flexibel stressbestendig en hebt organisatievermogen;
 • Je kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in bezit van rijbewijs B (BE heeft onze voorkeur).


Dit bieden wij

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s;
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Baarn;
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren;
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen;
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.


Interesse?
Ben jij overtuigd dat de functie van teamleider in Baarn echt iets voor jou is? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Doug jr. en stuur mij een whatsapp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via