Monteur buitendienst

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Heb jij passie voor machines & techniek? Raak jij enthousiast om onderhoud te verrichten aan machines voor verschillende filialen in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

prev

next

Dit is de rol

Als monteur buitendienst draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische- optische staat te houden voor onze klanten. Je biedt een goede service en ondersteuning  aan de filialen in de regio om dit samen met jouw collega’s te realiseren. Daarnaast bied je oplossingen voor de klant bij eventuele storingen of onderhoud op locatie. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste filiaalauto, een  Ipad en telefoon.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • MBO technische opleiding;
  • Allround monteur ervaring op het gebied van, motorvoertuigentechniek; werktuigbouwkunde en elektrotechniek; de nadruk ligt op, motorvoertuigentechniek;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Technische kennis duidelijk en gestructureerd kunnen overbrengen naar anderen;
  • Flexibel; zelfstandig; stressbestendig;

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.


Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via