Monteur Helmond

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Helmond
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Dit is de rol

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Als depot monteur maak je deel uit een hecht team op een van onze depots, de grootte van het team kan variëren tussen de 5 en 15 collega’s. Je neemt binnen het filiaal een centrale rol in de operatie in, alle machines die terugkomen van een klant worden door jou gecontroleerd en schoongemaakt. In het geval van een defecte machine, ga je op zoek naar de oorzaak hiervan, waar nodig bestel je nieuwe onderdelen en wanneer deze binnenkomen herstel jij de machine.

 

Als monteur zal geen dag hetzelfde zijn, op basis van technische kennis en ervaring, ga je met de storingskoffer op pad om storingen op te lossen, help je de chauffeurs met laden en lossen, maak je machines schoon en waar nodig repareer jij machines of voer jij kleine reparaties uit aan het gebouw/bedrijfsvoertuigen. 70% van jouw tijd ben je bezig met machines verhuur klaar te maken. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, test je de werking en voorzie jij van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren. 20% van jouw tijd ben je bezig met overige werkzaamheden zoals, op weg naar storingen, hand-en-spandiensten in het filiaal en ondersteunen van collega’s. 10% van jouw tijd ben je daadwerkelijk aan het sleutelen.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Je hebt een technische basiskennis verkregen door opleiding of ervaring;
  • Je hebt ervaring met onderhoud/reparatie van machines en een passie voor techniek;
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een grote pré, maar niet noodzakelijk.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via