Depotmanager Helmond

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Helmond
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van depotmanager bij Boels in Helmond! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind je het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Lijkt jou dit wel wat? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als depotmanager in Helmond: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Je kan deze functie vergelijken als een filiaalmanager, maar naast het aansturen en coachen van een team van 6 personen, werk je zelf ook nog mee in de business. Hoe ziet jouw dag eruit?  
In de ochtend start jij je computer op en begin je met de administratie. Je zit hier ondertussen midden in en dan gaat de telefoon. Een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Als depotmanager kun jij prioriteiten stellen en gaat er dan ook voor zorgen dat de klant wordt geholpen. Als deze geholpen is, kun jij weer verder gaan met je werk waar je mee bezig was. Dan merk je opeens dat er een iemand staat te wachten aan de balie en je collega’s zijn met iets anders bezig. Dus ren je naar de balie! Smiddags staat er nog een meeting op de planning en een 1-op-1 gesprek met de chauffeur van jouw depot. En zo vliegt jouw dag voorbij!

Als depotmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat ons vestiging in Helmond goed blijft draaien. Jij helpt wanneer dat nodig is. Samen kom je verder! Verder ben je verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met acquisitie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.

Het oranje team en jij
Jouw toekomstige team in Helmond bestaat uit een chauffeur, drie verkoopmedewerkers en een monteur. Het zijn collega’s die al een tijdje in Helmond werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Jij past als depotmanager binnen dit filiaal als:

 • Je beschikt over MBO+ werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek)
 • Je minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring hebt binnen een commerciële omgeving
 • Jij diegene bent die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling en maakt gebruik van je communicatieve vaardigheden. Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Helmond
 • Je zelfstandig kunt werken en goed prioriteiten weet te stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Ook durf jij beslissingen te nemen en ben je lekker handson ingesteld! Die beslissingen weet je goed te onderbouwen dmv cijfermatig inzicht en gezond boeren verstand
 • Je flexibel en stressbestendig bent en beschikt over organisatievermogen
 • Je goed overweg kunt met Word en Excel en beschikt over een rijbewijs B (BE heeft onze voorkeur)

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountant, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Boelseye!
Is deze vacature van depotmanager in Helmond een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via