Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Rotterdam, Welplaatkade 19-23
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Het oranje team
Je komt te werken op onze mooie locatie in op het Shell terrein in Pernis, waar men gespecialiseerd is in de verhuur van tijdelijke licht-, lucht- of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. Het team komt te werken in een enthousiast team dat bestaat uit een adminsitratief medewerkster, een baliemedewerker, een accountmanager en meerdere monteurs, die samen hun steentje bijdragen aan het behalen van een mooi resultaat.

 

De basis van jouw rol

Dit kun je verwachten als depotmanager locatie Shell Pernis: je geeft leiding aan de medewerkers van het filiaal en motiveert het team. Je bouwt voortdurend aan je team om maximale prestaties uit je team te halen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteit en budgetdoelstellingen. Jouw filiaal richt zich met name op het gebied Shell Pernis en alle bedrijven die op dit terrein actief zijn. Voor dit gebied verzorg je een optimaal relatiebeheer en probeer je meer uit de bestaande klanten te halen. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. Je bent verantwoordelijk voor een goede uitstraling van het filiaal en de correcte dagelijkse filiaaladministratie.
We verwachten van een depotmanager ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt MBO+ werk- en/of denkniveau, (bij voorkeur aantoonbaar middels een genoten opleiding richting techniek).
 • Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving, bij voorkeur in de verhuurbranche.
 • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen;
 • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B, indien je ook beschikt over E heeft dit de voorkeur.

 

Dit bieden wij

 • Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven


Interesse?

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Jasper Oostrom via jasper.oostrom@boels.nl of telefonisch via 06-39898143.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via