Bijbaan Hengelo

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Hengelo
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Zoek jij een bijbaan met veel afwisseling? En vind jij het belangrijk om in een leuk team te gaan werken? Of wil je gewoon extra geld zodat je met je vrienden nog leukere dingen kan gaan doen? Reageer dan meteen op deze vacature bij Boels Rental in Hengelo en ik neem snel contact met je op!
Bouw mee aan Boels: de praktijk
Binnen Boels Rental in Hengelo betekent een bijbaan als hulpkracht dat je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Dit kan zijn laden en lossen, klein onderhoud verrichten aan machines en er voor zorgen dat het filiaal er tip top uitziet.

Bij deze bijbaan begin je op zaterdag om 08.00 uur. Je begint de dag met een lekkere kop koffie en ondertussen bespreek je met je collega’s jullie plannen voor dit weekend. De een gaat naar een festival en de ander moet bijvoorbeeld sporten. Kortom veel om met elkaar te bespreken en dit kan dan ook gewoon tussen je werkzaamheden door. Zo komt er een bestelling voor een hoogwerker binnen. De baliemedewerker geeft dit aan jou door en jij zorgt er voor dat de juiste hoogwerker op tijd klaar staat voor de klant.

Wanneer je je helemaal thuis voelt bij Boels Rental in Hengelo en je bent er klaar voor, dan mag je bijvoorbeeld ook klanten adviseren over de machines, contracten maken voor de klant wanneer ze een machine komen huren en zorg je voor een correcte afhandeling wanneer de klant de machine weer terug komt brengen.  Waarom zou je voor deze bijbaan als hulpkracht kiezen? Veel afwisseling dus.
Het oranje team
Het team in Hengelo bestaat uit 9 mensen die bestaat uit een Depotmanager en assistent, verhuurmedewerkers, chauffeurs, monteurs en hulpkrachten waarvan jij er één gaat worden! Binnen dit team staat plezier echt vóórop. Ze lachen ontzettend veel met elkaar, lunchen samen en daarnaast werken ze heel hard.

De basis van jouw rol

 • Jij helpt je collega’s met de dagelijkse werkzaamheden, heel veel afwisseling dus
 • Jij zorgt er voor dat het filiaal tip top in orde is

Zoals je in het bovenstaand stukje hebt kunnen lezen ben je met veel verschillende werkzaamheden bezig waardoor geen enkele dag hetzelfde voor je zal zijn.
Dit ben jij
Bij Boels Rental zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat geldt ook voor de hulpkrachten. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen.  Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 18 jaar
 • Je bent gemotiveerd en vol energie
 • Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken
 • Je bent beschikbaar om zaterdag ochtend te werken

Dit bieden wij

Binnen Boels Rental Hengelo kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Dus ook voor onze collega’s met een bijbaan.

 • Een team met leuke collega's
 • Een prima salaris zodat je leuke dingen kan gaan doen
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden

Interesse?

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Clarissa Keizer via clarissa.keizer@boels.nl of telefonisch via +31 (0)639007975

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via