Coördinator Audit & Risk

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
  • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Bouw mee aan Boels: de praktijk

De coördinator Audit & Risk bij Boels Rental in Sittard is een spilfunctie in de nieuw in te richten Risk, Insurance, Safety & Compliance (RISC) in Sittard. Bestaande disciplines die in de nieuwe afdeling geborgd worden zijn: Health & Safety, Compliance, Risk Management, Insurance en Claims Handling.  Je ontwikkelt, selecteert en beheert een centrale database ten behoeve van de vastlegging en rapportage van resultaten van interne niet-financiële audits (intern/extern). Denk aan onder andere ISO 9.001, 14.001, 27.001, 45.001, 50.001 en VCA. Ook zorg je voor de tijdige en correcte distributie van actiepunten die uit de audits voortkomen, bewaak deze, analyseer en rapporteer de opvolging daarvan. Bij de ontwikkeling zal je onder meer samenwerken met medewerkers van IT, Operations, Health & Safety en Compliance.

Zo begin jij op vrijdag met kop koffie en ga je met collega’s alvast jullie weekendplannen vertellen om de vrijdag goed te beginnen. Ondertussen is je computer al bezig met opstarten zodat je daarna meteen aan de slag kan. Vandaag ga jij beginnen met het formuleren van verbetervoorstellen richting IT die betrekking hebben tot het gebruik van bestaande systemen van de afdeling Insurance en Claim Handling en genereert en distribueert vanuit daar, in samenwerking met IT, rapportages ten behoeve van de diverse stakeholders in de organisatie.


Het oranje team

De Coördinator Audit en Risk rapporteert aan de Risk Manager. Je werkt binnen de afdeling nauw samen met de teamleider H&S, de H&S engineers, de Compliance officer, de Claims handlers en de Insurance specialist. Verder werkt de Coördinator vooral samen met medewerkers van de gehele operatie en IT.


De basis van jouw rol

  • Het definiëren en actueel houden van de diverse audits op basis van input van medewerkers en derden (vooral: certificerende instellingen, wetgever)
  • Het analyseren van de resultaten van audits en van data uit andere programma’s/systemen
  • Het voorbereiden van interne audits en externe audits

Tot slot draagt de coördinator bij aan de ontwikkeling en publicatie van procedures. Daar waar procedures van andere afdelingen raakvlakken hebben met de functies Health & Safety, risk management, claims handling en compliance, draagt de coördinator zorg voor de juiste inbreng van de eisen uit genoemde functies in de procedures van die andere afdelingen.


Dit ben jij

  • Je beschikt over een HBO/WO werk-/denkniveau, verkregen middels een opleiding Bedrijfseconomie
  • 2-3 jaar ervaring in het bedrijfsleven
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré

Buiten deze punten heb jij uiteraard ook kennis van Microsoft office en ben je een gevorderd Excel gebruiker en ben je bekent met managementsystemen zoals bijvoorbeeld ISO. Als persoon ben je analytisch vaardig en heb je goede communicatieve vaardigheden.


Dit bieden wij

•    Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
•    Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon- werk regeling naar Sittard
•    Flexibele werktijden, zodat jij je werk in Sittard en privé goed kan combineren
•    Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Benefit at work – personeelskortingen
•    Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven


Interesse?
Ben jij overtuigd dat jij geschikt bent voor Boels Rental in Sittard? Reageer dan meteen via de sollicitatie button! Heb je toch nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiter Mariëlle Boer via marielle.boer@boels.nl of telefonisch via 06 2875 7591

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via