Facilitair Medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
  • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Bouw mee aan Boels: de praktijk

Als facilitair medewerker ben je onder andere bezig met de afhandeling van eerstelijns vragen, meldingen en verstoringen bij alle divisies en landen. Denk hierbij aan bouwkundige en technische verstoringen, maar ook aan facilitaire aanvragen over werkkleding en/of office supplies. Je begint je dag natuurlijk met een heerlijke kof koffie en is er alle ruimte om lekker bij te kletsen met je collega’s over je weekend shoppen in Milaan. Ondertussen is je computer al aan het opstarten zodat je daarna meteen aan de slag kan. Zo zie je een interne melding binnenkomen van Eefke. Zij is net begonnen bij op de HR afdeling en vraagt aan jouw of jij werkschoenen voor haar kan regelen zodat zij regelmatig de vestigingen kan gaan bezoeken. Als facilitair medewerker zorg jij er voor dat dit zo snel mogelijk klaar ligt en dat jij Eefke kan informeren dat zij deze kan komen ophalen. 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben je veel met mensen in contact, is er genoeg tijd om over je hobby’s te praten met collega’s. Deze afdeling in Sittard beschikt over professionals op het gebied van Real Estate, Facilities en Wagenparkbeheer. De afdeling facilitair en wagenparkbeheer is verantwoordelijk voor het tactisch en operationeel beheer van alle gebouwen en voertuigen in de landen waar Boels Rental actief is. 

Het oranje team

Het team in Sittard bestaat uit 6 mensen in het team van facility die rapporteren aan de manager. Ze hebben ontzettend veel lol met elkaar, gaan iedere dag samen lunchen, en hebben een work hard, play hard mentaliteit. Daardoor is iedereen ook bereid om een stap harder te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie. 

De basis van jouw rol
•    Administratieve afhandeling van facturen en orders
•    Afhandeling van klachten / wensen en aanvragen van interne klanten
•    Zorgdragen voor de financiële afwikkeling van de KWIS meldingen
Je hebt ook hierboven kunnen lezen dat je telefonisch contact hebt met interne klanten en dat je verantwoordelijk bent voor de bedrijfskleding en de PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen)

Dit ben jij
•    Je beschikt over MBO werk-/denkniveau, verkregen middels een opleiding in administratieve, facilitaire of logistieke richting of door relevante werkervaring
•    Je beschikt over minimaal 1-3 jaar werkervaring. Denk aan crediteuren, debiteuren, facilitair of logistiek medewerker en je hebt administratieve kennis
•    Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office en SAP
Verder beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift waarbij Frans een pré is. Ook zouden wij het fijn vinden als je financieel uitstekend bent onderlegd en als jij je kan vinden in de volgende kernwoorden: secuur, servicegericht, proactief, communicatief vaardig en teamplayer. 

Dit bieden wij
•    Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
•    Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon- werk regeling naar Sittard
•    Flexibele werktijden, zodat jij je werk in Sittard en privé goed kan combineren
•    Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Benefit at work – personeelskortingen
•    Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Interesse?
Ben jij overtuigd dat jij dé facilitair medewerker bent die wij zoeken in Sittard? Reageer dan meteen via de sollicitatie button! Heb je toch nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiter Mariëlle Boer via marielle.boer@boels.nl of telefonisch via 06 2875 7591.
 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via