Workforce Management Specialist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 120
  • Vakgebied Management

Dit is de rol

Over de afdeling 

Boels Rental is een sterk groeiende organisatie die haar service steeds verder wil optimaliseren en professionaliseren. Het Customer Care Center (CCC) is onderdeel van de Business Unit Benelux. Deze afdeling zit midden in een transitie met als doel de spil voor de operatie binnen de Benelux te worden. Voor het CCC zijn we vanwege deze transitie op zoek naar een Workforce Management specialist. Het CCC bestaat uit verschillende disciplines, zoals Klantenservice, Sales support en One Call.

Klanten kunnen zowel B2B en B2C zijn en bereiken ons via de moderne communicatiekanalen. Het doel van ons team is om middels het stellen van de juiste vragen een passend advies te geven en hierbij tot de juiste invulling van de huurbehoefte van de klant te komen. Een optimale klantbeleving en ontzorging van A tot Z is ons gezamenlijk doel.

 

Dit is de rol 

Waar ben je als nieuwe Workforce Management specialist verantwoordelijk voor? Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt bij het optimaliseren van de personele capaciteit voor het CCC.

Het juist inzetten van Workforce Management gaat een grote bijdrage leveren aan het behalen van onze  organisatorische doelstellingen.

Hierbij gaat het om efficiëntie en doelmatigheid, bereikbaarheid en klanttevredenheid, en uiteraard medewerkerstevredenheid.

 

In deze rol ben je met alle facetten van Workforce Management bezig, en geef je advies aan het Management van het CCC voor zowel korte termijn als lange termijn. 

Niet alleen het  forecasten en plannen is van belang, maar ook advies over de samenstelling van de pool van medewerkers, de rol van het CCC binnen de organisatie,

het gebruik van de juiste systemen, de routering van workflows van en naar filialen het CCC. Je mag iets vinden van het volledige WFM proces, en alle afdelingen die hiermee raakvlakken hebben.

Dit vertaal je naar verbetervoorstellen en je draagt actief bij aan de uitvoering hiervan.

 

 Dit neem jij mee

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Workforce Management werkzaamheden bij voorkeur binnen een Customer Care werkomgeving;
  • Project management ervaring is een pré;
  • Ruime ervaring met Workforce Management softwarepakketten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Communicatief sterk, enthousiast, overtuigend, creatief, een duidelijke eigen mening

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Voor deze uitdagende functie krijg je een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, een fijne werksfeer en leuke collega’s.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via