Area Accountmanager regio Rotterdam

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
  • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
  • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Ga jij als commerciële Area Accountmanager mee groeien met onze succesvolle organisatie?

Dit is de rol

Voor jouw regio beheer jij de bestaande klantenportefeuille. Van de lokale aannemer tot de grote internationale bouwbedrijven ze zijn allemaal klant bij jou.
Jij zorgt voor een optimale samenwerking en een goede relatie met de klant op de projecten. De samenwerking en bijbehorende afspraken worden door jou vastgelegd in een projectovereenkomst.

Iedere dag zorg jij voor het vergroten van het marktaandeel bij jou klant en ga je actief aan de slag met  leads vanuit jouw filialen om zo het marktaandeel van Boels verder te vergroten. Dit doe je door het actief bezoeken van projecten en bouwplaatsen in jou regio. Je maakt gebruik van je eigen creativiteit in het benaderen van projecten. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Je maakt (prijs)afspraken met jouw klanten en je werkt hierin intensief samen met jouw collega’s binnen jouw regio, zodat deze afspraken correct kunnen worden uitgevoerd.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

·     Je hebt een HBO werk -en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante ervaring.

·     Je hebt een passie voor commercie. Je ervaart veel plezier en uitdaging in het contact met de bestaande klanten en je vindt het een uitdaging om nieuwe projecten te werven.

·     Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus, van medewerkers op de bouwplaats tot aan directieniveau.

·     Servicegerichtheid staat bij jou centraal.

·     Je kunt goed zelfstandig werken en tegelijkertijd zoek je de samenwerking op met de filialen binnen jouw regio, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

·     Uiteraard beschik je over rijbewijs B.
 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke en realistische bounusregeling en natuurlijk een smartphone, laptop en een representatieve auto. Dit is wat wij jou o.a. bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via