Driver

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Amsterdam - Noord
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Vind jij het leuk om op de weg te zitten? En heb je affiniteit met techniek? Of vind je het gaaf om onze machines naar onze klanten toe te brengen? Reageer dan snel op deze vacature via de sollicitatie button en wordt onze nieuwe driver (chauffeur) bij Boels Rental in de omgeving van Amsterdam!

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Wij hebben meerdere vacatures van ‘driver’ open staan in de omgeving van Amsterdam. Zo zoeken wij in Amsterdam Noord een driver/chauffeur CE, dan mag je op een geweldige 11 tonner rijden en in Amstelveen, Hoofddorp en Lijnden zijn wij op zoek naar een driver/chauffeur B(E). Voor beide functies geldt dat je iedere dag rond een uurtje of 5 klaar bent (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Dit betekent dat je veel tijd hebt om bij je gezin te zijn, lekker te sporten of een biertje te drinken met je vrienden. In de ochtend heb je tijd om even bij te praten, want de wagens zijn al geladen en je kan dus meteen door naar de klant.
Je bent onderweg en komt helaas vast te staan in een file. Doordat je weet hoe belangrijk het is om op tijd te komen, bel je je collega op het filiaal zodat deze het kan doorgeven aan de klant. Eenmaal daar aangekomen, komt er een boze aannemer naar je toe. Als driver weet je als geen ander hoe je hier mee om moet gaan en weet jij de aannemer zo ver te krijgen, dat hij ook begrip heeft voor jouw situatie. Zo kun jij snel lossen en weer door naar de volgende klus.


Het oranje team
Het team waarin je komt te werken bestaat uit verschillende functies. Bij Boels heeft iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Ieder filiaal heeft ook een (ass.) depotmanager voor directe aansturing en natuurlijk ook als vraagbaak. Over het algemeen geldt bij ons de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

De basis van jouw rol
Als je bij het project bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend en dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Dit ben jij
Bij Boels Rental Amsterdam zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Misschien heb je nog geen specifieke kennis hebt van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE (Amsterdam Noord) of van B(E) (andere filialen);
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante rijervaring;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
 • Je hebt een servicegerichte instelling en bent altijd behulpzaam naar je klanten.


Dit bieden wij

 • Een dynamische internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega's;
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling;
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren;
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.

 Bovendien investeren wij in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Interesse?
Ben jij overtuigd dat jij dé driver bent die wij zoeken? Reageer dan meteen via de sollicitatie button! Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Doug jr. en ik help je graag verder! Ik ben via whatsapp te bereiken op 0648017210 en via mail op dougjr.vanleeuwen@boels.nlHoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via