Manager

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leiderdorp
  • Vakgebied Management

Dit is de rol

Dit is de rol:

Dit kun je verwachten als Filiaalmanager: je geeft leiding aan de medewerkers van het filiaal en motiveert het team. Je bouwt voortdurend aan je team om maximale prestaties uit je team te halen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteits en budgetdoelstellingen. Ieder filiaal heeft een marktgebied, voor dit gebied verzorg je acquisitie en een optimaal relatiebeheer. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. Je stuurt je Assistent Filiaalleider aan op een goede uitstraling van het filiaal en op een correcte dagelijkse filiaaladministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer, facturatie etc.
We verwachten van een filiaalmanager ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

 

Dit neem jij mee:

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt MBO+ werk- en/of denkniveau, (bij voorkeur aantoonbaar middels een genoten opleiding richting commercieel / techniek).
  • Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving, bij voorkeur in de verhuurbranche.
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B, indien je ook beschikt over E heeft dit de voorkeur.

 

Dit bieden wij:

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via