Terreinmedewerker Eindhoven

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Lager middelbaar onderwijs
  • Standplaats Eindhoven - De Hurk
  • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Als terreinmedewerker ben jij de spil van de operatie op het filiaal. Binnen het filiaal heb jij een breed takenpakket, jij ondersteunt je collega’s waar dit nodig is, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

 

Als terreinmedewerker bestaan je taken onder andere uit het op orde houden van het terrein, het helpen laden van de machines bij klanten en chauffeurs. Je ondersteunt de monteur wanneer deze het druk heeft en je neemt diverse taken over van overige collega’s wanneer zij druk zijn. Als medewerker bij Boels, krijg je veel vrijheid en krijg je ook veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het gehele depot werkt naar behoren. Daarnaast ben je ook bereid collega’s te helpen wanneer jouw eigen werkzaamheden dit toelaten. Jouw werkzaamheden zullen deels binnen, maar grotendeels op het buitenterrein plaatsvinden.

In deze functie maak je deel uit van een hecht team, krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden, uiteraard binnen de geldende regels en kaders van Boels.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?
 

  • Je hebt een goede fysieke gesteldheid;
  • Je hebt kennis van de Nederlandse taal in woord en geschift;
  • Achtergrond in elektro of bouw is een pré;
  • VCA & Heftruck certificaat is een pré;
  • Je hebt een aanpakkers mentaliteit en bent flexibel qua werktijden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via