Manager Techniek & Logistiek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Bachelor of equivalent
 • Standplaats Nijkerk (17) (HUB)
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Als Manager Techniek & Logistiek ben jij eindverantwoordelijk voor het proces van logistiek en techniek in de divisie Bouwplaatsinrichting (BPI). Jij onderzoekt de verschillende en meest efficiënte manier van transport. Hierbij houdt je rekening met de verschillende transport- en machinetechnieken die van invloed kunnen zijn. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de prijsafspraken met de leveranciers van transport en techniek. Samen met de Manager Operations en discipline verantwoordelijken (Manager Bedrijfsbureau en Manager Sales) beslis je over de start en voortgang van de projecten. Hierbij stuur je op efficiëntie en methode van techniek. We verwachten dat je prioriteiten kunt stellen en goed bent in het initiëren van acties voor de desbetreffende afdeling.


Het oranje team
BPI is een divisie van Boels Rental en biedt een totaalconcept aan de klant. Van advies en verhuur tot montage/demontage van het breed assortiment. Deze bestaat o.a. uit machines, steiger- en metselmaterieel, horizontaal en verticaal transport, terreininstallaties en tijdelijke huisvestiging. Vanuit BPI worden projecten gepland, opgebouwd en afgebouwd. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt voor advies, levering, service en verhuur van al het materieel dat er nodig is om een project te kunnen voltooien. Om de ambitieuze doelstellingen te realiseren breidt BPI Nijkerk uit. Je werkt samen in het Operations MT met de locatieverantwoordelijke, Manager Bedrijfsbureau en Manager Sales. Daarnaast sta je in nauw contact met je directe collega’s van BPI Nijkerk en Sittard, maar ook met collega’s van de commerciële binnendienst en Boels Rental divisies.

De basis van jouw rol

 • Je staat in nauw contact met de leveranciers van transport en techniek. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor de prijsafspraken.


Dit ben jij

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Ervaring in een leidinggevende rol is een must. Bij voorkeur met de nadruk op het uitwerken en implementeren van werkmethodes/procedures in een commercieel/technische organisatie;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kijkt hierbij naar het grotere plaatje om oplossingen te initiëren;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdelingen. Indien je ook de Duitse of Franse taal beheerst is dit een pré;


Dit bieden wij

 • Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s;
 • Marktconform salaris, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk verkeer regeling;
 • Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals personeelskorting, pensioensregeling, verzekeringen met aantrekkelijke premies, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven.


Interesse?
Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Roy Visschers via roy.visschers@boels.nl of telefonisch via +31 (0)6 1874 5944.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via