Allround Monteur Unit- en Containerverhuur Sittard

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX

Dit is de rol

Wie zijn wij
Wil je alles weten over Boels? Bekijk de video op onze website en klik op deze link.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je start je dag met een lekkere kop koffie uit onze kantine. Samen met je collega’s nemen jullie nog even het weekend door. Het is tijd om te starten maar plots komt de filiaalleider de kantine binnen. In het kader van veilig werken krijg je eerst een werkinstructie over veilig werken. Je stelt een aantal kritische vragen en er vindt een inhoudelijke discussie plaats. Hierna krijg je van de filiaalleider je werkopdracht waarmee je de dag gaat starten. Je werkopdracht bestaat uit een technische tekening van een modulaire unit die door jou, op wens van de klant, gebouwd zal gaan worden. Je wisselt een aantal panelen van de unit en vernieuwd het deurbeslag. Je stelt een aantal deuren af en je vervangt nog even een kraan. Met je kritische blik loop je nog een rondje om de unit, je oog valt op een deuk aan de buitenzijde van de unit. Je vervangt de buitenbeplating en vol trots zie je jouw unit als nieuw de hal uit gaan. Tijdens de pauze discussiëren jij en je collega’s nog even over de voetbalwedstrijden van afgelopen weekend. De pauze zit er bijna op, de filiaalleider komt de kantine binnen. Er is een spoedklus binnengekomen waar we met zijn allen de rest van de dag de schouders onder gaan zetten. We zullen deze klant laten zien wat we kunnen. Onderling wordt afgesproken wie welke werkzaamheden op zich neemt en door dit teamwork is aan het einde van de dag deze spoedklus geklaard. Samen met je collega’s controleren jullie nog even extra of alles perfect op wens van de klant klaar staat voor het transport van morgen. Je informeert de filiaalleider dat de klus is geklaard en de transportplanner krijgt het groene licht om het transport te regelen. Voordat de dag er echt helemaal op zit ruim je je werkplek op zodat je morgen weer met een opgeruimde werkplek je dag kan starten.

Wat zijn onze producten
benieuwd naar de producten en projecten van Unit- en Containerverhuur? Neem dan eens een kijkje via deze link.

 

Wat neem je mee

 • MBO werk & denk niveau verkregen door opleiding of werkervaring;
 • Je hebt een leuke en professionele persoonlijkheid;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je vindt het niet erg om hard te werken;
 • Je hebt respect voor andere mensen en vindt het belangrijk om plezierig met je collega’s samen te werken.

 

Wat bieden we aan

 • Een prima salaris inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Cursussen en opleidingen zowel intern via Boels als extern om je functie te kunnen uitvoeren (VCA, heftruck, communicatie, BHV, hoogwerker, keuren, etc);
 • Doorgroeimogelijkheden in onze hard groeiende organisatie;
 • Normale werktijden en geen ploegendienst;
 • Huren met korting, collectieve zorgverzekering en andere Boels voordelen.

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Roy Visschers via roy.visschers@boels.nl of telefonisch via +31 (0)6 1874 5944.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via