Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Amsterdam Lijnden
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Vind jij het gaaf om onze hekken bij festivals af te leveren? En beschik jij over technische affiniteit? Of vind je het gaaf om onze machines naar onze klanten toe te brengen? Reageer dan snel op deze vacature via de sollicitatie button en wordt onze nieuwe chauffeur bij Boels Rental in de omgeving van Amsterdam!

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Voor ons filiaal in Amsterdam Lijnden zijn wij op zoek naar een
chauffeur B(E) die onze machines naar klanten kan brengen.  Weet je wat relaxed is? Je hebt genoeg tijd voor je gezin, hobby’s en je vrienden, want over het algemeen ben je iedere dag rond een uurtje of 5 klaar (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Je krijgt veel te maken met seizoensgebonden producten, denk aan heaters, climat control en airco’s. Zo start je vandaag met een rit naar schiphol. Zij hebben bij ons airco’s besteld en jij gaat er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk worden afgeleverd bij de klant. Omdat jij ook beschikt over technische kennis, kun jij de klant ter plekke helpen met het installeren hiervan. No worries, heb jij deze kennis nog niet, dan trainen wij jou hierin. Hierdoor kun jij het stukje service verlenen wat er van ons wordt verwacht.

In Amsterdam Lijnden verhuren wij ook veel hekwerk wat door heel Amsterdam en omgeving moet worden afgeleverd. Hiervoor dien je als chauffeur fysiek in orde te zijn, zodat jij zonder problemen de hekken kunt laden en lossen.


Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Amsterdam bestaat uit verschillende functies. Bij Boels heeft iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op het filiaal monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) en een chauffeur rond lopen. Ieder filiaal heeft ook een (ass.) depotmanager voor directe aansturing en natuurlijk ook als vraagbaak. Over het algemeen geldt bij ons de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

De basis van jouw rol
Eenmaal bij het project aangekomen adviseer je over het gebruik van de machine, maar controleer je ook de technische staat. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Ook is administratie hierbij geen probleem voor je. Gezien wij een breed assortiment hebben met een grote diversiteit aan klanten, is geen enkele dag hetzelfde.

Dit ben jij
Bij Boels Rental Amsterdam zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin als chauffeur?

 • Misschien heb je nog geen specifieke kennis hebt van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E), sollicitanten met E achter B hebben hierbij onze voorkeur;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante rijervaring;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
 • Je hebt een schiphol pas (pré)
 • Je hebt een servicegerichte instelling en bent altijd behulpzaam naar je klanten.
   

Dit bieden wij

 • Een dynamische internationale werkomgeving rondom Amsterdam met veel vrijheid en enthousiaste collega's;
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden;
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling;
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren;
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.

 Bovendien investeren wij in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Interesse?
Ben jij overtuigd dat jij dé chauffeur bent die wij zoeken? Reageer dan meteen via de sollicitatie button! Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Doug jr. en ik help je graag verder! Ik ben via whatsapp te bereiken op 0648017210 en via mail op dougjr.vanleeuwen@boels.nlHoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via