Elektromonteur Portable Kitchens

Vacature doorsturen
 
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Dit is de rol

Boels Portable Kitchens levert standaardkeukens voor de korte termijn of op maat samengestelde keukens voor een langere termijn aan organisaties, die bijvoorbeeld door een verbouwing of calamiteit tijdelijk niet over hun eigen keuken kunnen beschikken. Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het testen, onderhouden en repareren van keukenunits, keukenapparatuur en elektrische verhuurartikelen in de werkplaats van het filiaal in Sittard. Tevens kan het op regelmatige basis voorkomen dat je werkzaamheden verricht op locatie bij de klant in binnen- en buitenland.

Ook op het gebied van montage ben je inzetbaar, je hebt dan ook affiniteit en/of ervaring met kleine loodgieters- en lichte houtbewerkingwerkzaamheden. Als onderdeel van het team Portable Kitchens kom je terecht in een plezierige, betrokken en ervaren groep van collega’s.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Een afgeronde opleiding (minimaal niveau 2) richting elektrotechniek;
  • Jij hebt gedegen technische kennis en de wil om voor de beste kwaliteit te gaan;
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
  • Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een flexibele instelling t.a.v. werktijden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, kennis van de Duitse taal is een grote pre;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via