Biobox Chauffeur regio Eindhoven

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a

Dit is de rol

De afdeling Biobox is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox, dit van één enkele Biobox op een bouwterrein tot aan honderd Bioboxen op een groot evenement.  

De functie van een Biobox Chauffeur is zeer divers. Dagelijks ontvang een route/rittenlijst, deze ontvang je op een boordcomputer en hierin vind je alle benodigde informatie. Je start je dag vanuit thuis, je mag de bedrijfsauto mee naar huis nemen zodat, indien dit makkelijker is, meteen vanuit thuis aan de slag kan! Het merendeel van jouw werkweek zul je bezig zijn met het reinigen van onze Bioboxen, overigens kan een route uit meerdere werkzaamheden bestaan. Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en weer een andere dag sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden op het evenement

Routes veranderen ook door de dag heen, door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de boordcomputer van de laatste informatie, flexibiliteit is hierdoor wel gewenst!

Naast je operationele werkzaamheden, ben je zelf verantwoordelijk om de bedrijfswagen schoon te houden en klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via boordcomputer) en met de filialen van Boels Rental in jouw regio.

 

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een gezonde werkmentaliteit en bent verantwoordelijk ingesteld;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Ervaring in een soortgelijke branche (transport / logistiek / productie / afvalverwerking / toiletverhuur) is een pré;
  • Je bent flexibel qua werktijden en dagen;
  • Je bent klant- en service gericht.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar horen ook goede voorwaarden bij, inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via