Account Manager regio Nijmegen

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a

Dit is de rol

Boels geldt al jarenlang als dé generalist binnen de verhuurbranche. Met verschillende divisies die er door de jaren heen zijn bijgekomen. Weten we steeds in te spelen op de klantbehoefte. De machinedivisie is nog steeds onze grootste divisie. Ter uitbreiding van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een accountmanager binnen de machinedivisie.

Als accountmanager beheer jij de bestaande klantenportefeuille in jouw regio, maar stel je ook de area accountmanagers in staat om te scoren. Van lokale aannemers tot de grote bouwbedrijven, dit zijn jouw klanten! Je beheert de raamovereenkomsten en zorgt dat je nauw verbonden blijft met je klanten. Als accountmanager ben je de verbindende schakel tussen Boels en de klanten, je zorgt hierbij voor een optimale samenwerking en een goede klantrelatie. Details rondom de samenwerking en hierbij horende afspraken leg je vast in raamovereenkomsten.

Je maakt gebruik van je eigen creativiteit in het benaderen van potentiële klanten. Je weet de juiste contactpersonen te contacteren en hen te overtuigen van de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Je maakt (prijs)afspraken met jouw klanten en je werkt hierin intensief samen met jouw collega’s binnen jouw regio, zodat deze afspraken correct kunnen worden uitgevoerd.  

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een HBO werk -en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante ervaring;
  • Je hebt een passie voor commercie. Je ervaart veel plezier in het contact met de bestaande klanten en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus, van medewerkers op de bouwplaats tot aan directieniveau;
  • Servicegerichtheid staat bij jou centraal;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en tegelijkertijd zoek je de samenwerking op met de filialen binnen jouw regio, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen;
  • Uiteraard beschik je over rijbewijs B.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via