Technisch Coördinator

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a

Dit is de rol

In Sittard zoeken we een Technisch Coördinator. Als Technisch Coördinator ben je de spil tussen de binnen en buitendienst en draag je zorg voor een juiste planning, organisatie en coördinatie van de operationele, dagelijkse gang van zaken op het gebied van voorraadbeheer, keuring , transport, montage/demontage en service. Je controleert de werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor het de voortgang. We verwachten van je dat je prioriteiten kunt stellen en goed bent in het initiëren van acties om de interne processen te verbeteren. Dit alles doe je volgens de procedures en kwaliteitsnormen die opgesteld zijn door Boels Rental.

 

Je rapporteert in deze functie aan de jouw teamleider en staat naast je directe collega’s binnen de afdeling ook nauw in contact met de collega’s van de binnendienst en filialen van Boels Rental. 

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het MS Office pakket, met name ervaring met Excel;
  • Ervaring in een leidinggevende rol is een must. Bij voorkeur met de nadruk op het aansturen en verantwoordelijk zijn voor het personeel op een Werkplaats / Technische Dienst;
  • Je bent discreet, hebt organisatietalent en houdt overzicht in een drukke organisatie;
  • Je hebt een servicegerichte en flexibele instelling en gaat gestructureerd te werk;
  • Je toont initiatief, bent accuraat en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, gaat proactief te werk en je bent in staat om oplossingsgericht te denken;
  • Je beschikt over uitstekende  communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdeling. 

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via